Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κυπαρισσία: Βίντεο ντοκουμέντο – Ο δράστης με το όπλο στο χέρι λίγο μετά την δολοφονία

Κυπαρισσία

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την δολοφονία στο κατάστημα στην Κυπαρισσία, ο 72χρονος δράστης βγαίνει στον δρόμο, κρατώντας το όπλο στα χέρια του.

Ξεκινά να απομακρύνεται όμως «κόβει» το βήμα του κι επιστρέφει, δείχνοντας σαστισμένος. Λίγες στιγμές πριν, είχε πυροβολήσει τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, μπροστά στα έντρομα μάτια δύο υπαλλήλων της επιχείρησης…

Ο λογαριασμός για τον οποίο ζητούσε εξηγήσεις από τον άτυχο 39χρονο, ήταν ύψους 170 ευρώ και για τόσα χρήματα ο 72χρονος αποφάσισε να φύγει από το κατάστημα, να απειλήσει ότι θα επιστρέψει με όπλο (!) και τελικά να κάνει πράξη την απειλή του και ν’ αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή. Ενός νέου ανθρώπου και πατέρα ενός παιδιού μόλις 1,5 έτους.

Click4more: Κυπαρισσία: Πατέρας ενός παιδιού 1,5 έτους το θύμα της δολοφονίας

Στις εικόνες που παρουσίασε ο Alpha, καταγράφονται καρέ – καρέ οι κινήσεις του δράστη, καθώς και η στιγμή της μεταφοράς του 39χρονου με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο…

Ο δράστης έκανε λόγο για «ζήτημα τιμής», λέγοντας πως το θύμα τον έβρισε, την ώρα που υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που επιβεβαιώνουν ότι ο 39χρονος άνδρας ήταν ευγενικός απέναντί του.

Επίσης δεν έδειξε καμία μεταμέλεια, ενώ όταν ρωτήθηκε από τις Αρχές πού βρήκε το όπλο, απάντησε πως ήταν δώρο του αδελφού του…

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την Κυπαρισσία

Το ‘πε και το ‘ κανε…

«Φεύγω και να πάω να φέρω το όπλο», είπε ο συνταξιούχος λαχειοπώλης στον ιδιοκτήτη του καταστήματος «Γερμανός» στην Κυπαρισσία, τον οποίο σκότωσε μέσα στο μαγαζί του μετά από λογομαχία που είχαν.

Το αιματηρό περιστατικό στην Κυπαρισσία έγινε παρουσία δύο γυναικών υπαλλήλων του καταστήματος οι οποίες ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από τις εικόνες τρόμου που διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια τους.

Όλα ξεκίνησαν μετά την πρώτη επίσκεψη του 72χρονου άνδρα στο κατάστημα «Γερμανός» επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κυπαρισσία. Εκεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, διαμαρτυρήθηκε εντόνως στον ιδιοκτήτη του καταστήματος για το ύψος του λογαριασμού.

Ο 39χρονος ιδιοκτήτης, πατέρας ενός παιδιού 1,5 έτους, προσπάθησε με ήρεμο τρόπο να του εξηγήσει, ωστόσο ο συνταξιούχος λαχειοπώλης δεν ικανοποιούνταν με καμία απάντηση. Ο 72χρονος άνδρας αφού δεν πήρε τις απαντήσεις που επιθυμούσε, διαμήνυσε στο άτυχο ιδιοκτήτη του καταστήματος ότι ένα δεν διευθετηθεί το θέμα του θα φύγει από το μαγαζί και θα επιστρέψει με το όπλο.

Δεν πίστεψε την απειλή

Ο ηλικιωμένος άνδρας έφυγε, ενώ ο ιδιοκτήτης δεν φαίνεται να έδωσε και μεγάλη σημασία στις απειλές που δέχτηκε.

«Από ό,τι έμαθα όλα έγιναν για έναν φουσκωμένο λογαριασμό που πήγε στο δράστη. Αφού τσακώθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, από τον οποίο ζητούσε εξηγήσεις για το ποσό που καλούνταν να πληρώσει, του είπε, όπως μου ανέφεραν καταστηματάρχες που τα μαγαζιά τους είναι δίπλα από αυτό του θύματος, ότι ο δράστης είπε στο θύμα ότι θα φύγει από το κατάστημα και θα πάει να φέρει το όπλο» λέει στο newsit.gr η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας της Κυπαρισσίας, Διονυσία Τουρκολιά και προσθέτει: «Ο άνθρωπος αυτός επέστρεψε με το όπλο του και αφού πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στην συνέχεια πήγε και παραδόθηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα».

Όλα έγιναν περίπου στις 12:00 το μεσημέρι. Μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε, ο 39χρονος Κώστας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα, στο νοσοκομείο. Αλλά εκεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να επιζήσει.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρία «Γερμανός», τόνισε πως οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα της Κυπαρισσίας «αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους».

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν», καταλήγει η ανακοίνωση της «Γερμανός».

Με πληροφορίες από: Alpha.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις