Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Κυψέλη: Τι είπε η 25χρονη έγκυος για την επίθεση με το καυστικό υγρό

καυστικό υγρό Κυψέλη

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 25χρονο για την επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον μιας 25χρονυης εγκύου γυναίκας στην Κυψέλη.

Στην κατάθεσή της, η 25χρονη γυναίκα τόνισε πως «είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε με τον… το βράδυ της Κυριακής κοντά στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής».

Και συνεχίζει: «Στο παρελθόν είχαμε σχέση όμως πλέον εγώ δεν επιθυμούσα να συνεχίσουμε να συναντιόμαστε. Όσο καθόμασταν στο αμάξι του έλεγα ότι πλέον έχει τελειώσει η μεταξύ μας σχέση. Αυτός δεν το δεχόταν. Όταν βγήκα από το αμάξι μου επιτέθηκε από πίσω μου. Με το πανί μου έκλεισε τα μάτια και την μύτη. Καιγόταν το πρόσωπό μου από το καυστικό υγρό. Φοβήθηκα πάρα πολύ».

Απόπειρα ανθρωποκτονίας η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο 25χρονος

Ο νεαρός, ο οποίος οδηγήθηκε χθες στα δικαστήρια της Ευελπίδων, παραπέμφθηκε ενώπιον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Είναι ο άνδρας που φέρεται να επιτέθηκε με καυστικό υγρό εναντίον της εγκύου γυναίκας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα, στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, στην Κυψέλη.

Ο άνδρας συνελήφθη από το βράδυ της Παρασκευής, 16.04,2021, για ναρκωτικά καθώς το αυτόφωρο για την επίθεση με το καυστικό υγρό είχε παρέλθει.

Δείτε την στιγμή της μεταφοράς του

καυστικό υγρό Κυψέλη καυστικό υγρό Κυψέλη

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, από την πρώτη στιγμή, στην πρώτη της κατάθεση, η άτυχη γυναίκα είχε πει στους αστυνομικούς ότι την περασμένη Κυριακή είχε ραντεβού με τον συγκεκριμένο άνθρωπο στο συγκεκριμένο σημείο.

Όπως είναι γνωστό πρόκειται για άτομο από το παρελθόν της, με τον οποίο είχαν ένα δεσμό πριν περίπου δύο χρόνια.

Προσπαθούσε να κρυφτεί… κοντά της!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 25χρονος μόλις κατάλαβε ότι οι έρευνες επικεντρώθηκαν πάνω του, προσπαθούσε να κρυφτεί για να αποφύγει τη σύλληψη. Το σπίτι στο οποίο συνελήφθη δεν είναι το σπίτι του, είναι κάποιου γνωστού του, ο οποίος και του προσέφερε καταφύγιο.

Μάλιστα το κρησφύγετο αυτό του ήταν πολύ κοντά στο σπίτι της 25χρονης! Οι άνδρες της ΕΛΑΣ κατάφεραν τελικά και τον εντόπισαν, καθώς τα στοιχεία που μάζεψαν τους οδήγησαν στο συγκεκριμένο σημείο.

Ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα η άτυχη γυναίκα

Αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε. Η 25χρονη έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χείλη και η κατάσταση της υγείας της δεν προκαλεί ανησυχία.

Click4more: Επίθεση με καυστικό υγρό: Σε σοκ οι γείτονες της 25χρονης

Το περιστατικό που θυμίζει τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα ερευνάται από την πλευρά της αστυνομίας και αυτό που μένει προς παρόν είναι να διασαφηνιστεί από τους γιατρούς τι είδους υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις