Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Λαμία: Άλλοι τρεις ελεύθεροι για τα πλαστά διπλώματα

Λαμία: Άλλοι τρεις ελεύθεροι για τα πλαστά διπλώματα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αύριο αναμένεται η απολογία του φερόμενου ως “εγκέφαλου” του κυκλώματος, καθώς και των τριών υπαλλήλων από τη διεύθυνση Μεταφορών Φθιώτιδας.

Ακόμη τρεις συλληφθέντες για το κύκλωμα με τα πλαστά και τα διπλώματα «δώρα» που ξεσκέπασε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, απολογήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα και του Ανακριτή Λαμίας.

Οι κατηγορούμενοι ανεβήκαν τα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου το μεσημέρι και μετά από πολύωρη απολογία, λίγο μετά τις 18:00 αφέθηκαν ελεύθεροι, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Ανάμεσα στους τρεις που απολογήθηκαν ήταν και ο “courier” της Λαμίας που όπως και τα άλλα δύο άτομα που απολογήθηκαν μαζί του, είχαν περιφερειακό ρόλο στην ομάδα.

Παρόμοια τύχη θυμίζουμε είχαν και οι πρώτοι 7 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν τη Δευτέρα και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης τους.

Απομένουν τώρα πέντε ακόμη άτομα, ανάμεσα σε αυτά ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος και ιδιοκτήτης της Σχολής Οδηγών, μαζί με το συνεργάτη του αλλά και τις τρεις υπαλλήλους από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Φθιώτιδας. Οι πέντε τελευταίοι θα απολογηθούν στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή την Τετάρτη (20/6) αντιμετωπίζοντας και τις πιο σοβαρές κατηγορίες στην υπόθεση που εξακολουθεί κι ερευνά το Σώμα των «Αδιάφθορων» της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πηγή: LamiaReport

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις