Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λέσβος: Κλεμμένα χρυσαφικά χιλιάδων ευρώ βρέθηκαν… θαμμένα σε χωράφια!

ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάστηκε το απόγευμα της Τρίτης, μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, μία υπόθεση κλοπής κοσμημάτων μεγάλης αξίας και χρημάτων, από το σπίτι μίας 40χρονης στον Παππάδο της Λέσβου.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος δύο Ρομά, ηλικίας 21 και 24 ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το βράδυ της 31-08-2014, οι δύο δράστες μπήκαν στο σπίτι της 40χρονης από το παράθυρο και πήραν κοσμήματα αξίας 14.500 ευρώ περίπου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.200 ευρώ.

Συνελήφθησαν οι δράστες

Αρχικά, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε πάρκο στη Μυτιλήνη ο 24χρονος και σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του πλήθος δαχτυλιδιών και αλυσίδων, που όπως προέκυψε τα είχε πάρει από το σπίτι της 40χρονης.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων, θαμμένο σε αγρόκτημα στην περιοχή του Παππάδου

Ακολούθως, εντοπίστηκε στην πόλη της Μυτιλήνης και ο 21χρονος συνεργός του, ο οποίος εξεταζόμενος παραδέχτηκε την συμμετοχή του στην κλοπή.

Τα κοσμήματα που βρέθηκαν παραδόθηκαν στην κάτοχό τους

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε επίσης, ότι οι ίδιοι δράστες, πριν από ένα μήνα περίπου, είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν την οικία ενός 46χρονου ημεδαπού, στην παραπάνω περιοχή.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες σε Πάτμο, Χίο και Σάμο

Fight club με… γιατρούς στο νοσοκομείο Αμαλιάδας!

Λαμία: Αυτοκίνητο “εμβόλισε” δύο μηχανάκια σε διασταύρωση καρμανιόλα – ΦΩΤΟ

Ice Bucket Challenge για… γκίνες στη Σπάρτη – 50 τόνοι νερού σπάνε κάθε ρεκόρ! VIDEO

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε