Έγκλημα

Ληστεία σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Ν. Σμύρνη

Πάγωσε ο άτυχος ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στη Νέα Σμύρνη όταν είδε ξαφνικά μπροστά του δυο ληστές να τον απειλούν με όπλα.

Οι δράστες περίμεναν να … πέσει κάπως η κίνηση. Λίγα λεπτά μετά τις δέκα το βράδυ έβαλαν μπροστά το σχέδιό τους. Εισέβαλαν με τα όπλα στα χέρια στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ και ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη που εκείνη την ώρα ήταν μόνος μέσα στο πρακτορείο.
Οι ληστές άδειασαν το ταμείο, υποχρέωσαν τον άτυχο άνδρα να τους δώσει και όσα χρήματα είχε πάνω του και έφυγαν τρέχοντας για να χαθούν στα γύρω στενά.
Παρά τις έρευνες της αστυνομίας δεν εντοπίστηκε το παραμικρό ίχνος τους.

Διαβάστε επίσης:

Βόμβα στο Κολωνάκι – Άγνωστοι πέταξαν βόμβα σε γνωστό κατάστημα της Πατριάρχου Ιωακείμ – Τραυματίας ένας υπάλληλος

Εικόνες από το φουσκωτό με τα εκρηκτικά – Συλλήψεις, προσαγωγές και… άρωμα τρομοκρατίας – Προσπάθησαν να καταστρέψουν ύποπτα αρχεία στα Εξάρχεια!

Αίτηση αποφυλάκισης από τον εφοπλιστή Β. Ρέστη

Αστυνομικός της ΓΑΔΑ εκβίαζε 34χρονη

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα