Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Λόγω οικονομικών διαφορών η συμπλοκή Ελλήνων – Αλβανών στον Γέρακα – Διασωληνωμένος με τραύμα από σφαίρα στο λαιμό ένας τραυματίας

Λόγω οικονομικών διαφορών η συμπλοκή Ελλήνων – Αλβανών στον Γέρακα – Διασωληνωμένος με τραύμα από σφαίρα στο λαιμό ένας τραυματίας

Η αιματηρή συμπλοκή στον Γέρακα ήταν όπως όλα δείχνουν μεταξύ Αλβανών που είχαν οικονομικές διαφορές μεταξύ τους με τη συμμετοχή και Ελλήνων.

Καλά πληροφορημένες πηγές του newsit.gr αναφέρουν ότι οι περισσότεροι που πήραν μέρος στη συμπλοκή είναι Αλβανοί. Από το σύνολο των περίπου 15 ατόμων μόνο οι τρεις φαίνεται πως είναι Έλληνες.

Οι ίδιες πηγές πληροφόρησης αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν μετά από οικονομική διαφωνία μεταξύ ορισμένων εκ των Αλβανών.

Οι Αλβανοί φαίνεται ότι έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους στο Πάρκο της οδού Δομοκού και εκεί ήρθαν σε συμπλοκή.


Φαίνεται ότι οι δυο πλευρές είχαν πάει προετοιμασμένες για όλα καθώς είχαν μαζί τους μαχαίρια και όπλα.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα στο πάρκο της οδού Δομοκού κοντά στην Αττική Οδό. Όπως λένε οι περίοικοι ακούστηκαν φωνές και στη συνέχεια κάποιοι πυροβολισμοί.

Πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία τα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή εξαφανίστηκαν. Στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν αίματα, αλλά και ένα εννιάρι πιστόλι.

Οι εμπλεκόμενοι φαίνεται ότι έσπευσαν να εξαφανιστούν, ενώ όσοι είχαν τραυματιστεί πήγαν με ταξί στο νοσοκομείο…
Αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Newsit.gr ο διοικητής του Σισμανόγλειου νοσοκομείου Εμμανουήλ Κουταλάς.
Ο κ. Κουταλάς ανέφερε πως στο νοσοκομείο έμεινε μόνο ένας εκ των τραυματιών παρέμεινε στο νοσοκομείο καθώς είχε ένα διαμπερές τραύμα στο λαιμό από σφαίρα.
Αυτή τη στιγμή ο άνδρας είναι διασωληνωμένος στην εντατική.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου/Ε. Μιλή

Επιμέλεια: Π. Θεοδώρου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις