Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Λύγισε η Βικτώρια Καρύδα στην θέα των δολοφόνων του Γιάννη Μακρή

Λύγισε η Βικτώρια Καρύδα στην θέα των δολοφόνων του Γιάννη Μακρή

Η ώρα της κρίσης ήρθε για τους κατηγορούμενους για την δολοφονία του Γιάννη Μακρή στις 31 Οκτωβρίου 2018 έξω από το σπίτι του στην Βούλα. Η χήρα του, Βικτώρια Καρύδα ήταν από νωρίς στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας και χαμένη στις σκέψεις της περίμενε υπομονετικά να αρχίσει η διαδικασία. Η κα Καρύδα λύγισε όταν αντίκρισε τους κατηγορούμενους να μπαίνουν στην αίθουσα.

«Εκτός από σκληροί δολοφόνοι, είναι αμετανόητοι και θρασείς. Άνθρωποι που ζούσαν με άλλα ονόματα και έχουν απελαθεί από τον Καναδά για πράξεις βίας, προσπαθούν να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους ως αγγέλους. Τα στοιχεία εναντίον τους είναι συντριπτικά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει», δήλωσε λίγες ημέρες πριν στο Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Εκείνη τη μέρα, στις 31 Οκτωβρίου του 2018, η Βικτώρια Καρύδα είχε προαίσθημα ότι κάτι κακό θα συμβεί. Το ίδιο και ο Γιάννης Μακρής που δεν ήθελε να βγει από το σπίτι. Έπρεπε όμως να παραστεί στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης και κάπως έτσι βρέθηκε στο στόχαστρο του πληρωμένου δολοφόνου.

Click4More Ξεσπάει η Βικτώρια Καρύδα στο Live News: «Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει»

Πέντε μήνες μετά η αστυνομία έφτασε στα ίχνη των δύο Βούλγαρων. Ο φερόμενος ως εκτελεστής όμως, όχι μόνο δεν αποκαλύπτει ποιοι κρύβονται πίσω από το έγκλημα, αλλά επιμένει ότι δεν είναι ο άνθρωπος που φαίνεται στα βίντεο της εκτέλεσης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις