Έγκλημα

Μάνη: Καλλιεργούσε χασισόδεντρα μαζί με τις ελιές

Συνελήφθη σε χωριό της Ανατολικής Μάνης ένας 61χρονος Έλληνας κατηγορούμενος για καλλιέργεια χασίς και παράνομη οπλοκατοχή.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο σπίτι και το χωράφι με τις ελιές που ανήκουν στον 61χρονο, βρήκαν 14 δενδρύλλια χασίς, ποσότητα χασίς 84,4 γραμμαρίων, ένα κυνηγετικό όπλο, η άδεια κατοχής του οποίου είχε λήξει, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ.

Ο 61χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ προανάκριση ενεργεί το αστυνομικό τμήμα Γυθείου.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα