Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μάνη: Προμελετημένο το έγκλημα – Τι λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης, Απόστολος Λύτρας

Μάνη

Για προμελετημένο έγκλημα κάνει λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης που δολοφόνησε ο ίδιος ο σύζυγός της και μάλιστα μπροστά στα μάτια του παιδιού τους στο σπίτι τους στον Πύργο Δυρού στη Μάνη.

Πλέον την Πολιτική Αγωγή στην πολύκροτη υπόθεση αναλαμβάνει από κοινού, ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, μαζί με τον Δικηγόρο Γυθείου Γεώργιο Μητσάκο.

Click4more: Μάνη – Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της 44χρονης: Δεν θα αφήσω κοριτσάκι μου να σκοτώσει εσένα

Ο κ. Λύτρας μιλώντας στο Newsit.gr δήλωσε πως ο δράστης τέλεσε ένα προμελετημένο έγκλημα, αντικρούοντας έτσι ισχυρισμούς τις υπεράσπισης, αλλά και του ίδιου του συζυγοκτόνου περί ασταθούς ψυχολογίας την ώρα που πυροβολούσε την σύζυγο του και μάλιστα μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρης του, στο σπίτι της οικογένειας στη Μάνη.

Το έγκλημα λαμβάνει πιο συγκλονιστικές διαστάσεις έπειτα από την αποκάλυψη των Αρχών, πως ο 46χρονος πυροβόλησε την σύζυγό του 2 φορές στο κεφάλι και τον θώρακα, με σκάγια για αγριογούρουνα.

Πλέον ο κ. Λύτρας μαζί με τον κ. Μητσάκο περιμένουν να λάβουν την δικογραφία προκείμενου να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα. Ωστόσο από τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία, ο κ. Λύτρας πιστεύει πως πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα.

Click4more: Έγκλημα στη Μάνη: «Θόλωσε το μυαλό μου, ήταν μια άτυχη στιγμή», δηλώνει ο συζυγοκτόνος

Ολόκληρη η δήλωση του συνηγόρου Πολιτικής Αγωγής έχει ως εξής: «…πρόκειται για ένα προμελετημένο έγκλημα που διεπράχθη μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του θύματος, από τον ίδιο τον πατέρα της. Μόλις λάβουμε με το συνάδελφο μου την δικογραφία, θα έχουμε πληρέστερη εικόνα για τις συνθήκες τέλεσης του εγκλήματος”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις