Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαχαίρια, σουβλιά, ναρκωτικά και κινητά έκρυβαν ισοβίτες και βαρυποινίτες (pics)

Μαχαίρια, σουβλιά, ναρκωτικά και κινητά έκρυβαν ισοβίτες και βαρυποινίτες (pics)

Σαρωτικούς ελέγχους εξαπέλυσαν αστυνομικοί και σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Κομοτηνής, Χανίων και Δομοκού. Κατασχέθηκαν μαχαίρια, σουβλιά και βέβαια ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα.

Η συντονισμένη επιχείρηση στα τρία σωφρονιστικά καταστήματα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (08.09.2020), με στοχευμένους ελέγχους σε κελιά ισοβιτών και βαρυποινιτών και στις τρεις φυλακές.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τις Γ.Γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: “….στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής η έρευνα πραγματοποιήθηκε, σε θάλαμο κράτησης και σε κοινόχρηστους χώρους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 6 αυτοσχέδια μαχαίρια, 3 κινητά τηλέφωνα, 2 φορτιστές τηλεφώνων, 2 αυτοσχέδιοι φορτιστές τηλεόρασης, και συρματόσχοινο με λαβές.

Στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δύο κελιά της Γ’ πτέρυγας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: αυτοσχέδιο μαχαίρι, αυτοσχέδιο κατσαβίδι και πέτρα, μικροποσότητα χασίς, και κινητό τηλέφωνο.

Στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού η έρευνα πραγματοποιήθηκε στην Ε1 πτέρυγα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 3 αυτοσχέδια μαχαίρια, μεταλλική λάμα, κινητό τηλέφωνο – ρολόι, ηχοσύστημα με 3 ηχεία, αυτοσχέδιο ηχείο, μηχανή καφέ, ηλεκτρική ψησταριά, αυτοσχέδια μηχανή δερματοστιξίας, 4 τράπουλες, mp 3 player, 2 usb, 4 ακουστικά και 3 φορτιστές.”

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις