Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Με έξι σφαίρες σκότωσαν τον 50χρονο στην Αγία Παρασκευή

Με έξι σφαίρες σκότωσαν τον 50χρονο στην Αγία Παρασκευή

Το μαφιόζικο χτύπημα μοιάζει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Οι έρευνα μέχρι στιγμής έδειξε ότι ο 50χρονος που δολοφονήθηκε κοντά στο νεκροταφείο στην Αγία Παρασκευή δέχθηκε έξι σφαίρες.

Οι πληροφορίες του newsit.gr κάνουν λένε ότι ο 50χρονος ήταν παλιός γνώριμος των αστυνομικών από υποθέσεις εκβιασμών, ενώ είχε συλληφθεί το 2009 μαζί με άλλον άνδρα ο οποίος υπήρχαν πληροφορίες ότι εμπλεκόταν σε προώθηση οπλισμού σε τρομοκρατικές ομάδες. Ο τρόπος δράσης του δολοφόνου ή των δολοφόνων “δείχνει” ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ωστόσο οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει το μαφιόζικο χτύπημα στην Αγία Παρασκευή ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Ο 50χρονος είχε παρκάρει στην οδό Νεαπόλεως κοντά στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε είναι δηλωμένο στο όνομα της μητέρας του. Οι δράστες φαίνεται ότι ή παρακολουθούσαν τον άνδρα ή είχαν δώσει μαζί του ραντεβού.

Οι πληροφορίες λένε ότι το θύμα ήταν έξω από το αυτοκίνητο την ώρα της επίθεσης. Δέχθηκε δυο σφαίρες στον θώρακα, δυο στο λαιμό και ακόμη δυο στο κεφάλι. Όλες φαίνεται ότι έχουν το ίδιο διαμέτρημα και ίσως προέρχονται από το ίδιο όπλο. Περίοικοι άκουσαν αμέσως μετά τους πυροβολισμούς τον ήχο μιας μηχανής που απομακρυνόταν.

Καθώς το θύμα στο παρελθόν είχε αναλάβει όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ρόλο μπράβου και εμπλεκόταν σε επιθέσεις και ξυλοδαρμούς ίσως η δολοφονία του είναι ακόμη ένα αιματηρό επεισόδιο στον ακήρυχτο πόλεμο των νονών της νύχτας.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις