Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Με ΙΧ ως πολιορκητικό κριό μπουκάρουν σε κατάστημα – Βίντεο ντοκουμέντο

Με ΙΧ ως πολιορκητικό κριό μπουκάρουν σε κατάστημα – Βίντεο ντοκουμέντο

Μέσα σε διάστημα μικρότερο των δυόμισι λεπτών κατάφεραν να σπάσουν με το αυτοκίνητο τους, που το χρησιμοποίησαν ως “πολιορκητικό κριό”, τα ρολά ενός καταστήματος, να εισβάλλουν σε αυτό, να αρπάξουν την ταμειακή μηχανή και να εξαφανιστούν.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράστη της συμμορίας που εισβάλλει στα μαγαζιά με αυτοκίνητα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο οπτικό υλικό διάρκειας 2 λεπτών και 21 δευτερολέπτων από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας που εξασφάλισε το newsit.gr, φαίνεται αρχικά ένα αυτοκίνητο να φτάνει στην οδό Νικηταρά στου Ρέντη.

Μέσα από αυτό θα αποβιβαστούν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα θα σπάσει το τζάμι από ένα άσπρο βανάκι που είναι σταθμευμένο μπροστά από το κατάστημα που έχει στοχοποιηθεί από το κουαρτέτο των δραστών.

Στη συνέχεια τα τρία μέλη της συμμορίας θα μετακινήσουν το όχημα, που τους εμπόδιζε, και ο συνεργάτης τους που βρίσκεται στη θέση του οδηγού θα ξεκινήσει τα χτυπήματα προς τα ρολά του καταστήματος. Μετά την τρίτη προσπάθεια το προστατευτικό που βρίσκεται μπροστά από τα τζάμια του μαγαζιού θα παρουσιάσει τις πρώτες ρωγμές.

Με μια βαριοπούλα τελικά θα ανοίξουν τη δίοδο που χρειάζονταν για μπουν στο κατάστημα. Τρεις από αυτούς θα εισβάλλουν σε αυτό και αφού αρπάξουν την ταμειακή μηχανή θα την φορτώσουν στο όχημα τους και θα εξαφανιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες εγκατέλειψαν το κόκκινο αυτοκίνητο λίγα μέτρα μακρύτερα και εξαφανίστηκαν πεζοί στα στενά της περιοχής.

Δείτε το βίντεο 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις