Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Με σοφέρ και λιμουζίνα η Πόλα Ρούπα – Οι δυο ένοπλοι – μυστήριο που την περίμεναν

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από την απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο του Νίκου Μαζιώτη προκαλούν πολλά ερωτήματα.

Το σχέδιο της Πόλας Ρούπα φαίνεται ότι περιελάμβανε κάποια τουλάχιστον εντυπωσιακά στοιχεία και φαίνεται ότι όλα πήγαν “χαμένα” μόνο χάρη στην αντίδραση του πιλότου του ελικοπτέρου.
Τα στοιχεία πλέον δείχνουν, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το bloko.gr, ότι η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη πήγε με νοικιασμένη λιμουζίνα και με σοφέρ στο ξενοδοχείο Πόρτο Ύδρα για να επιβιβαστεί στο ελικόπτερο. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η γυναίκα για να μην κινήσει την παραμικρή υποψία φρόντισε να εμφανιστεί ως εξαιρετικά ευκατάστατη.
Την ίδια ώρα όμως σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή προκύπτουν με βάση την κατάθεση του πιλότου στοιχεία και για δύο ένοπλους με τους οποίους είχε ραντεβού η Πόλα Ρούπα στον Παρνασσό.
Η ίδια φαίνεται ότι μετέφερε λίγα πράγματα μαζί της, πιθανότατα μετά την πειρατεία στο ελικόπτερο θα ανάγκαζε τον πιλότο να προσγειωθεί στον Παρνασσό έτσι ώστε να επιβιβαστούν οι ένοπλοι συνεργοί της οι οποίοι θα αναλάμβαναν να “χτυπήσουν” τους φρουρούς των φυλακών κατά τη διάρκεια της απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη.
Όλα αυτά βέβαια τινάχθηκαν στον αέρα και η Πόλα Ρούπα αναγκάστηκε να κατέβει στη μέση του… πουθενά και τώρα εκτιμάται πως αφού περιηγήθηκε για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα, επικοινώνησε για να μπορέσει να διαφύγει με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό το τηλεφώνημα ίσως να αποτελέσει το κλειδί για την αντιτρομοκρατική.

Με πληροφορίες από Bloko.gr και εφημερίδα Καθημερινή

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε