Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για “καρτέλ ναρκωτικών” στο κέντρο της Αθήνας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Επιχείρηση “σκούπα” της Αστυνομίας για την εξάρθωση εγκληματικών ομάδων που διακινούν ναρκωτικά γύρω από τα Προπύλαια, σε Πανεπιστημίου, Κάνιγγος, Πλατεία Αμερικής και σε άλλες κοντινές περιοχές
– 56 συλλήψεις – Δύο Έλληνες ανάμεσα στους συλληφθέντες
– Έρευνες σε 25 σπίτια
– Έχουν κατασχεθεί όπλα, ποσότητες ναρκωτικών και χρηματικά ποσά

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση “σκούπα” της Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, για την εξάρθρωση εγκληματικών ομάδων, που διακινούν ναρκωτικά.

Η επιχείρηση διεξάγεται γύρω από τα Προπύλαια, σε Πανεπιστημίου, Κάνιγγος, Πλατεία Αμερικής και στις γύρω περιοχές, όπου υπήρχαν επίσημες καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών. 
Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί 56 άτομα, εκ των οποίων οι δύο Έλληνες και οι υπόλοιποι Αλβανοί και Αφρικανοί, ενώ συνολικά τα άτομα, σε βάρος των οποίων θα απαγγελθούν κατηγορίες ξεπερνούν τα 100.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας 36χρονου Αλβανού στο Κερατσίνι, έπειτα από εντολή που είχε λάβει από έμπορο ναρκωτικών στην Αλβανία.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, έχουν γίνει έρευνες σε 25 σπίτια και έχουν κατασχεθεί όπλα, ποσόστητες ναρκωτικών και χρηματικά ποσά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε