Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για κύκλωμα παρασκευής και διακίνησης αναβολικών – Εμπλέκεται αστυνομικός

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μεγάλη έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα, για την εξάρθρωση πολυδαίδαλου κυκλώματος παρασκευής και διακίνησης σε Ελλάδα και Εξωτερικό αναβολικών χαπιών, αμφιβόλου ποιότητος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας, βρέθηκαν μπροστά σε ένα από τα πλέον σύγχρονα παρασκευαστήρια αναβολικών χαπιών, ενώ ανάμεσα στους ήδη συλληφθέντες φέρονται Χημικοί που ουσιαστικά παρασκεύαζαν αυτά τα χάπια, αλλά και ένας Αστυνομικός οποίος φέρεται να υπηρετεί σε Υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής.
Οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας, έπειτα από πολύμηνες έρευνες κατάφεραν να εντοπίσουν σε Αθήνα και Επαρχία τους χώρους, όπου παρασκευάζονταν τα αναβολικά και σύμφωνα με τις πληροφορίες κατάσχεσαν των υπέρ σύγχρονο εξοπλισμό τους, αλλά και εκατοντάδες κιλά έτοιμα αναβολικά.
Η διακίνηση αυτών των χαπιών γίνονταν κυρίως μέσω διαδικτύου και φέρεται η σπείρα να είχε δημιουργήσει ένα ολόκληρο σύστημα αποστολής αυτών των “προϊόντων” σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ενώ διέθεταν ακόμα και Τραπεζικούς λογαριασμούς, ίσως με ψευδή στοιχεία, η στοιχεία τρίτων, προκειμένου να εισπράττουν τα ποσά από την διακίνηση των αναβολικών.

Όσον αφορά στην εμπλοκή του Αστυνομικού, οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας φέρονται να έχουν στα χέρια τους ηχογραφημένες συνομιλίες από τον υπέρ κοριό της ΕΛ.ΑΣ, στης οποίες εμφανίζεται ο συγκεκριμένος ένστολος να συνομιλεί με μέλη του κυκλώματος.
Παράλληλα στο σπίτι του αστυνομικού στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε έρευνα από τους συναδέλφους του της Οικονομικής Αστυνομίας, και τα στοιχεία που έχουν βρεθεί έχουν ήδη διαβιβαστεί στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, προκειμένου να πραγματοποιηθεί περαιτέρω έρευνα.

Η μεγάλη επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη και όταν πια οι έρευνες ολοκληρωθούν, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις ίσως και σήμερα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε