Έγκλημα

Μεσσηνία: Δύο 20χρονοι πίσω από τις διαρρήξεις σε κοσμηματοπωλεία!

Τα χτυπήματα έγιναν τον περασμένο Δεκέμβρη σε Καλαμάτα και Κυπαρισσία...

Όπως προέκυψε δράστες είναι δύο 20χρονοι, που διέρρηξαν δύο κοσμηματοπωλεία στην Καλαμάτα κι ένα στην Κυπαρισσία. Βούτηξαν κοσμήματα και χρυσαφικά, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν άλλα δύο κοσμηματοπωλεία της Καλαμάτας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των χρυσαφικών που είχαν κλαπεί από το κοσμηματοπωλείο της Κυπαρισσίας, και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.

Οι 20χρονοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Η ασφάλεια εξετάζει την συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα