Έγκλημα

Μεσσηνία: Γυναίκα, μόνη… εξαπατούσε!

Μια 47χρονη κάτοικος Αθήνας συνελήφθη στα Φιλιατρά για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Από τον Μάρτιο του 2010, η 47χρονη πλησίαζε καταστηματάρχες της Τριφυλίας και συστηνόταν ως διαφημιστική παραγωγός εταιρείας αμφιβόλου ύπαρξης.

Τους ζητούσε λοιπόν χρηματικά ποσά που κυμαινόταν από 200 έως 400 ευρώ ως προκαταβολή, εκδίδοντας για απόδειξη δελτία παραγγελίας, προκειμένου να διαφημίσει και να προβάλλει την επιχείρησή τους, καταχωρώντας την σε έντυπο – επαγγελματικό οδηγό.

Η 47xrονη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Καλαμάτας. Παράλληλα, εξετάζεται και η ύπαρξη συνεργών – συμμετεχόντων σ’ αυτές τις αξιόποινες πράξεις, ενώ την προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα