Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μεταμόρφωση: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 58χρονου πυγμάχου

Μεταμόρφωση: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 58χρονου πυγμάχου

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή που εκτελείται ο 58χρονος πρώην πυγμάχος έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση. Συμβόλαιο θανάτου από “νονούς” της νύχτας βλέπουν οι αρχές. 

Το video ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA δείχνει τη στιγμή που ο 58χρονος πυγμάχος πέφτει νεκρός από τα πυρά των εκτελεστών του μπροστά από την καντίνα στη Μεταμόρφωση. 

Η δολοφονία έγινε λίγο μετά τις 22:30, όταν ο 58χρονος έφτασε έξω από το μαγαζί και σταμάτησε με το μηχανάκι του. Τότε, από το αντίθετο ρεύμα έφτασε στο σημείο όπου βρισκόταν ένα άλλο μηχανάκι και ο συνεπιβάτης τράβηξε το όπλο του και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές, μια στο θώρακα και δυο στο κεφάλι. 

Αμέσως οι δράστες διέφυγαν προς τη λεωφόρο Τατοΐου. 

Δείτε το video ντοκουμέντο 

  

Η δολοφονία, όπως φαίνεται στο video ντοκουμέντο έγινε στις 22:32, η αστυνομία φτάνει στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα, όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που εξασφάλισε το newsit.gr. 

Όλα έγιναν στην οδό Ιφιγενείας, στα «σύνορα» της Νέας Ιωνίας με τη Μεταμόρφωση. Εκεί όπου έξω από μια καντίνα γεμάτη κόσμο, ο 58χρονος πρώην πυγμάχος δέχτηκε τρεις σφαίρες. 

Ήταν μια δολοφονία εν ψυχρώ, με τους δράστες να μην ενδιαφέρονται για το γεγονός πως μέσα στην καντίνα, μπροστά από την οποία είχε σταματήσει και συζητούσε με άλλους το θύμα, βρίσκονταν κόσμος.

Η εκτίμηση του τμήματος Ανθρωποκτονιών, που έχει αναλάβει την υπόθεση, είναι πως ο 58χρονος «Κεφάλας» είναι το νέο θύμα του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στη νύχτα.

Κοιτάζουν το παρελθόν του

Ο 58χρονος ήταν γνωστό πως είχε ποινικό παρελθόν. Παλιότερα το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεσε με υπόθεση εκβιαστών και προστασίας σε μαγαζιά. Η δράση του περιοριζόταν κυρίως σε περιοχές όπως η Νέα Ιωνία, η Μεταφόρφωση, η Φιλαδέλφεια.

Στο παρελθόν του αναζητά τους δράστες της δολοφονίας του η αστυνομία και το τμήμα Ανθρωποκτονιών είναι σε ανοιχτή γραμμή με το Εκβιαστών, προκειμένου να μάθει με ποιους είχε κόντρες αλλά και πάρε δώσε το θύμα.

Ο τρόπος εκτέλεσης αλλά και το παρελθόν του 58χρονου είναι που κάνουν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι πρόκειται για ακόμη ένα συμβόλαιο θανάτου, που εκτελέστηκε στο πλαίσιο της ανακατανομής της νύχτας για το ποιος θα έχει την απόλυτη εξουσία.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις