Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μέτριος με ολίγη… κοκαΐνη! Ο delivery ήταν ντίλερ και ο τυχαίος έλεγχος στη Γλυφάδα μοιραίος

Μέτριος με ολίγη… κοκαΐνη! Ο delivery ήταν ντίλερ και ο τυχαίος έλεγχος στη Γλυφάδα μοιραίος

Χρυσές δουλειές εν μέσω καραντίνας, έκανε ένας 29χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας στη Γλυφάδα, οποίος έκανε delivery, εκτός από καφέ και σάντουιτς και… δόσεις κοκαΐνης, καθώς η ζήτηση από τους πελάτες του είχε εκτοξευτεί στα ύψη λόγω της κοινωνικής αποστασιοποίησης που έχει επιβληθεί, συνεπεία της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο 29χρονος συνελήφθη στη Γλυφάδα έπειτα από τυχαίο έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί την ώρα που ο κατηγορούμενος έκανε delivery καφέδες με ένα μηχανάκι.

Αρχικά οι αστυνομικοί των σταμάτησαν για έναν τυχαίο έλεγχο και μάλιστα ήταν έτοιμοι να τον αφήσουν, καθώς τους εξήγησε ότι είναι ιδιοκτήτης καταστήματος και είχε μάλιστα την σχετική βεβαίωση μετακίνησης, για να μπορεί να κάνει την δουλειά του, αφού το κατάστημα του, εν προκειμένω η καφετέρια, είναι κλειστή για το κοινό.

Click4more Πάτρα: Ληστεία σε βενζινάδικο – Με μάσκα κορονοϊού ο ληστής

Ωστόσο η παρατηρητικότητα ενός εκ των αστυνομικών στάθηκε η αφορμή για να αποκαλυφθεί η κατ’ οίκον εξυπηρέτηση χρηστών κοκαΐνης από τον 29χρονο.

Η πινακίδα κυκλοφορίας της μηχανής ήταν φθαρμένη με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να την «χτυπήσουν» στα τερματικά και να διαπιστώσουν ότι τελικά το δίκυκλο ανήκει σ’ έναν σεσημασμένο Αλβανό, οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Από την επιτόπια έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στις συσκευασίες του καφέ δόσεις κοκαΐνης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 29χρονος.

Στην συνέχεια οι αστυνομικοί και με Εισαγγελική εντολή ανά χείρας πραγματοποίησαν έρευνα στο διαμέρισμα του 29χρονου σε περιοχή της Γλυφάδας, όπου και βρέθηκε επιπλέον ποσότητα κοκαΐνης.

Στο διαμέρισμα την ώρα τις έρευνας βρίσκονταν και η 26χρονη σύντροφος του ιδιοκτήτη της γνωστής καφετέριας, η οποία βέβαια και συνελήφθη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις