Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μητέρα της 6χρονης στο newsit.gr: «Προσπάθησε να βιάσει το κοριτσάκι μου την ώρα που κοιμόμουν!»

Μητέρα της 6χρονης στο newsit.gr: «Προσπάθησε να βιάσει το κοριτσάκι μου την ώρα που κοιμόμουν!»

Η καταγγελία της μητέρας ενός παιδιού μόλις 6 χρονών πραγματικά προκαλεί ανατριχίλα. Η γυναίκα, όπως καταγγέλει είδε παιδόφιλο μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν το κοριτσάκι της γυμνό να προσπαθεί να βιάσει το παιδί της! Και από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα η διοίκηση του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας, σφυρίζει αδιάφορα…

“Πήγε να βιάσει το παιδί μου την ώρα που κοιμόμουν”, λέει στο Newsit η μητέρα του 6χρονου κοριτσιού, το οποιο δέχθηκε επίθεση από παιδόφιλο ενώ νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Η γυναίκα περιγράφει τα όσα είδε και τις στιγμές φρίκης που έζησε: «Μπήκε μέσα το βράδυ, κατέβασε το πυτζαμάκι και το εσώρουχο της μικρής μου και έβγαλε έξω τα γεννητικά του όργανα. Τότε ξύπνησα και τον είδα», περιγράφει η γυναίκα συγκλονισμένη.

Όλα έγιναν το βράδυ της 26ης Οκτωβρίου. Η γυναίκα περιγράφει:

«Όλα έγιναν μέσα στη νύχτα. Μόλις του μίλησα σηκώθηκε κι έφυγε. Του είπα να φύγει! Το κορίτσι μου ήταν ημίγυμνο. Σοκαρίστηκα. Η Αγγελική του φώναξε «τι κάνεις εκεί ρε;» και αυτός τρομοκρατήθηκε και έφυγε».

Στην συνέχεια η γυναίκα έβαλε τις φωνές και ενημερώθηκαν οι νοσηλευτές οι οποίοι κάλεσαν την ασφάλεια του νοσοκομείου. Όμως ο άγνωστος άνδρας κατάφερε μέσα στη σύγχιση να διαφύγει. Το απίστευτο είναι ότι παρά την άμεση επέμβαση της ασφάλειας, παρά την άμεση ενημέρωση της αστυνομίας και παρά το γεγονός ότι η μητέρα έμεινε επί τρεις ημέρες ακόμη στο νοσοκομείο μαζί με το παιδί της κανείς δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται. Κανείς, όπως είπε μιλώντας στο Newsit.gr, δεν έδειξε ενδιαφέρον, κανείς δεν την πλησίασε και το χειρότερο είναι πως καταγγέλλει ότι όταν απευθύνθηκε στην αστυνομία άκουσε έκπληκτη πως για να καταθέσει μήνυση έπρεπε να πληρώσει και ένα παράβολο των 100 ευρώ για να κινηθεί η όποια διαδικασία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε