Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μιχάλης Λεμπιδάκης: Απίστευτο! Τα “έσπασαν” στο πανηγύρι και έφυγαν για Αθήνα!

Μιχάλης Λεμπιδάκης πανηγύρι Αθήνα

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης έδωσε κατάθεση και έφυγε στο εξωτερικό για να ξεκουραστεί. Ωστόσο συγκλονιστικές είναι λεπτομέρειες έρχονται στο φως μετά την απελευθέρωσή του. Τα όσα εκτυλίχθηκαν σε ένα πανηγύρι δίνουν νέα τροπή στις έρευνες που φτάνουν ως την Αθήνα.

Οι αστυνομικοί είχαν στήσει μια τεράστια επιχείρηση για να βρουν που κρατείται ο Μιχάλης Λεμπιδάκης. Εντόπισαν για πρώτη φορά μέλη της ομάδας των απαγωγέων στα Σφακιά, ακολούθησε μια… στενή επαφή σε πανηγύρι και πλέον οι έρευνες φτάνουν μέχρι την Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr το μπλόκο στα Σφακιά όπου τρεις από τους απαγωγείς πέταξαν τα κινητά τους έπαιξε κομβικό ρόλο. Έτσι στοχοποιήθηκαν για πρώτη φορά μέλη της ομάδας των απαγωγέων.

Οι άνθρωποι αυτοί τέθηκαν υπό στενή παρακολούθηση. Οι αστυνομικοί έγιναν σκιά τους και τους ακολουθούσαν παντού.

Το πανηγύρι

Αρχές Αυγούστου οι τρεις πήγαν σε πανηγύρι. Εκεί οι αστυνομικοί παρατήρησαν κάτι περίεργο. Οι ύποπτοι κάθισαν σε τραπέζι με άλλα επτά περίπου άτομα. Στο τραπέζι βρίσκονταν μόνο άνδρες.

Όλα έδειχναν ότι η ομάδα των απαγωγέων είχε συνάντηση και χρησιμοποίησε ως κάλυψη το πανηγύρι.

Χώρος ανοιχτός και με πλήθος κόσμου, αλλά με αρκετή φασαρία ώστε να μπορούν να συζητήσουν.

Οι αστυνομικοί δεν στάθηκε δυνατό να ακούσουν το παραμικρό, ήταν όμως εμφανές ότι η ομάδα είναι μοιρασμένη σε στρατόπεδα.

Τα “έσπασαν”

Ήταν εμφανές, λένε οι πληροφορίες του newsit.gr ότι υπήρχε διαφωνία. Φαίνεται πως κάποιοι πίεζαν να πάρουν όσα χρήματα έδινε η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη και να τον αφήσουν ελεύθερο, ενώ η άλλη πλευρά μάλλον επέμενε στη συνέχιση της ομηρίας.

Αυτή η συνάντηση ήταν κομβικής σημασίας. Κάποια από τα μέλη της αρχικής ομάδας των απαγωγέων φαίνεται ότι αποχώρησαν.

Οι πληροφορίες λένε ότι έφυγαν μάλιστα από την Κρήτη και πλέον βρίσκονται στην περιοχή της Αθήνας.

Συνολικά οι αστυνομικοί με τις αποχωρήσεις αλλά και τις “στρατολογήσεις” νέων μελών η ομάδα των απαγωγέων του Μιχάλη Λεμπιδάκη είναι περί τα 20 άτομα.

Αναμένονται δηλαδή και νέες συλλήψεις.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις