Site icon NewsIT

Μιχάλης Λεμπιδάκης: “Φύλλο και φτερό” ο χώρος που κρατούσαν τον επιχειρηματία [pics]

02.10.2017 | 18:18
Μιχάλης Λεμπιδάκης: “Φύλλο και φτερό” ο χώρος που κρατούσαν τον επιχειρηματία [pics]

"Φύλλο και φτερό" κάνουν οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ το χώρο στον οποίο οι απαγωγείς κρατούσαν τον επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, συλλέγοντας στοιχεία για την πολύκροτη απαγωγή που διήρκησε 6 ολόκληρους μήνες και έληξε το πρωί, μετά την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

Από το πρωί, αστυνομικοί “σαρώνουν” τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον πάνω όροφο μάντρας αυτοκινήτων, στον οποίο κρατείτο δεμένος σε ένα κρεβάτι ο επιχειρηματίας, ψάχνοντας να βρουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αστυνομικοί της σήμανσης, “σπιθαμή προς σπιθαμή” ελέγχουν το χώρο και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Flashnews, μετέφεραν στην αστυνομική διεύθυνση με σακκούλες, ευρήματα που θα χρησιμοποιηθούν στην υπόθεση και θα μπουν στην ογκώδη, όπως αναμένεται, δικογραφία.

Η πολυπληθής ομάδα της ΕΛΑΣ, για πάνω από 10 ώρες, ερευνά το χώρο που οι απαγωγείς είχαν μεταφέρει τον επιχειρηματία, σε  σε κομβικό σημείο, στον παράλληλο της Εθνικής οδού Χανίων – Ρεθύμνου και σε κοντινό σημείο με κέντρα διασκέδασης και κοινωνικών εκδηλώσεων. Υπενθυμίζεται ότι κάτω από τον όροφο που κρατείτο λειτουργούσε μάντρα αυτοκινήτων, ενώ όλος ο χώρος σφραγίστηκε από την αστυνομία.

Πηγή: flashnews

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version