Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Συγκλονιστικό γράμμα στην πόρτα του [pic]

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

Πλήθος κόσμου έξω από το γραφείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος. Η σιωπηλή διαμαρτυρία, τα λουλούδια κι ένα συγκινητικό γράμμα.

Δεκάδες συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου ποινικολόγου βρίσκονται στην οδό Ασκληπιού 154. Εκεί όπου ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε άγρια το βράδυ της Πέμπτης, 12.10.2017.

Μερικά λουλούδια, πόνος και θλίψη. Εκεί και ο γιος του, ο Νώντας, που δείχνει να είναι “βράχος”. Φυσικά, το ξέρει μόνο η ψυχή του…

Μια εικόνα που ξεχωρίζει είναι αυτή από ένα γράμμα, που έχει τοποθετηθεί στην πόρτα του δικηγορικού γραφείου. Ένα γράμμα με λόγια καρδιάς, λόγια αποχαιρετισμού…

Συγκεκριμένα το γράμμα αναφέρει:

Μιχάλη Ζαφειρόπουλε! Αυτά τα λίγα λουλούδια είναι από εμένα τον Μανώλη που εξήντα χρόνια είμαι στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας! Το Σώμα των Δικηγορικών Συλλόγων πλέον δεν με αμοίβει αλλά κάνει κάτι καλλίτερο! Με ανταμοίβει!! Με αγάπη, σεβασμό.

Μιχάλη Ζαφειρόπουλε κάποτε θα “συναντηθούμε”! Πώς θα με γνωρίσεις; Ακούγοντας τους ήχους κάποιας φυσαρμόνικας που σου άρεσε!“.

Δείτε τις φωτογραφίες

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος Ζαφειρόπουλος

Η περιγραφή των δραστών

Όπως σας έχει ήδη πληροφορήσει το newsit.gr, ο 32χρονος δικηγόρος που είδε τους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είχε πει στην αστυνομία πως οι δυο άνδρες που εκτέλεσαν τον 52χρονο ήταν ένας ψηλός κι ένας κοντός.

Click4more: Δολοφονία Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: Το τελευταίο του ταξίδι με τον αγαπημένο του γιο – “Έχασα ό,τι πιο πολύτιμο είχα” [pics]

Του ήταν και οι δυο άγνωστοι. Μιλούσαν σπαστά ελληνικά αλλά δεν μπόρεσε να προσδιορίσει προφορά τους.

Όπως έχουμε προαναφέρει, στο σημείο της δολοφονίας, το γραφείο που είχε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος έχει βρεθεί γενετικό υλικό και αποτυπώματα των δραστών. Συγκεκριμένα τρίχες από τις καρέκλες στις οποίες έκατσαν. Ευρήματα που έχουν μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για διερεύνηση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πρώτος ήταν ύψους περίπου 1,80, αδύνατος, μελαχρινός, με κοντά μαλλιά, ηλικίας 30 έως 40 ετών. Φορούσε τζιν παντελόνι και λευκό μπουφάν. Ο δεύτερος ήταν περίπου 1,70, αδύνατος με ανοιχτό δέρμα και σκούρα κοντά μαλλιά. Φορούσε παντελόνι κι ανοιχτόχρωμη μπλούζα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, πως οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο…

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις