Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Τέσσερις προσαγωγές για την δολοφονία!

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου. Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, οι τέσσερις ύποπτοι και το σχέδιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Τέσσερις ύποπτοι έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται, με τις Αρχές να προσπαθούν να εξακριβώσουν αν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος έπεσε νεκρός από τα χέρια τους.

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Αυτοί είναι οι τέσσερις προσαχθέντες

Όλα έγινα τα ξημερώματα του Σαββάτου, 28.10.2017. Το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έκανε μια αιφνιδιαστική επιχείρηση και προσήγαγε τέσσερις υπόπτους για την στυγερή δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου.

Δύο εξ αυτών είναι Αλβανοί. Αυτοί, μάλιστα, είχαν στην καοχή τους κατά την διάρκεια της προσαγωγής δύο κινητά τηλέφωνα. Τα οποία έχουν ήδη μπει στο μικροσκόπιο της διεύθυνσης Εκγληματολογικών ερευνών.

Αυτή την ώρα οι προσαχθέντες βρίσκονται στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών και ανακρίνονται.

Το χρονικό

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, το βράδυ της Πέμπτης, 12.10.2017, μέσα στο δικηγορικό του γραφείο, στην οδό Ασκληπιού 154.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, οι δύο άνδρες έφθασαν στο γραφείο του γνωστού ποινικολόγου λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα.

Οι δράστες περίμεναν για λίγη ώρα στην υποδοχή κι αμέσως μετά οδηγήθηκαν στην αίθουσα συσκέψεων. Η συνάντηση ξεκίνησε και σε αυτήν βρίσκονταν τέσσερα άτομα. Ο συνεργάτης του γνωστού ποινικολόγου, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος και οι δύο άνδρες που επρόκειτο να τον δολοφονήσουν!

Σε κάποιο σημείο της συνάντησης, οι δύο άνδρες ισχυρίστηκαν πως θέλουν να μιλήσουν μόνο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Όπερ και εγένετο, με τον συνεργάτη του να αποχωρεί από το δωμάτιο.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, οι δύο δράστες τον πυροβολούσαν στο στήθος και το κεφάλι και τον άφηναν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος!

Η περιγραφή των δραστών

Όπως σας έχει ήδη πληροφορήσει το newsit.gr, ο 32χρονος δικηγόρος που είδε τους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είχε πει στην αστυνομία πως οι δυο άνδρες που εκτέλεσαν τον 52χρονο ήταν ένας ψηλός κι ένας κοντός.

Του ήταν και οι δυο άγνωστοι. Μιλούσαν σπαστά ελληνικά αλλά δεν μπόρεσε να προσδιορίσει προφορά τους.

Όπως έχουμε προαναφέρει, στο σημείο της δολοφονίας έχει βρεθεί γενετικό υλικό και αποτυπώματα των δραστών. Συγκεκριμένα τρίχες από τις καρέκλες στις οποίες έκατσαν. Ευρήματα που έχουν μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για διερεύνηση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πρώτος ήταν ύψους περίπου 1,80, αδύνατος, μελαχρινός, με κοντά μαλλιά, ηλικίας 30 έως 40 ετών. Φορούσε τζιν παντελόνι και λευκό μπουφάν. Ο δεύτερος ήταν περίπου 1,70, αδύνατος με ανοιχτό δέρμα και σκούρα κοντά μαλλιά. Φορούσε παντελόνι κι ανοιχτόχρωμη μπλούζα.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις