Έγκλημα

“Μπλόκο” στη δίκη της Χρυσής Αυγής;

Κι όμως υπάρχει πρόβλημα με τη δίκη της Χρυσής Αυγής και αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με τα στοιχεία ούτε με κάτι που άπτεται της ουσίας της υπόθεσης αλλά με το... πλήθιος των κατηγορούμενων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μάλλον θα πρέπει να μιλάμε για τη μεγαλύτερη δίκη στην ιστορία της χώρας σε ό,τι αφορά στον αριθμό των κατηγορουμένων με βάση την πρόταση του Ι. Ντογιάκου.

Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στον αριθμό των κατηγορουμένων. Αμέσως αμέσως ξεκινάμε με έναν αριθμό 70 προσώπων. Αν σε αυτούς προσθέσει και έναν τουλάχιστον συνήγορο τότε φτάνουμε στα 140 πρόσωπα και με δεδομένο ότι η δίκη θα πρέπει να είναι ανοιχτή στο κοινό ο αριθμός εύκολα μπορεί να εκτιναχθεί ακόμη και πάνω από τον αριθμό 200.

Μαζί με την έδρα και τους άλλους χώρους μιλάμε λοιπόν για μια αίθουσα τερασίων διαστάσεων. Μια αίθουσα που πολύ απλά δεν υπάρχει σε κανένα δικαστήριο της Ελλάδας, αλλά ούτε και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού.
Λύση υπάρχει;
Άγνωστο…

Όλα πάντως δείχνουν ότι μάλλον θα υπάρξει μετατροπή κάποιας από τις αίθουσες των φυλακών Κορυδαλλού.
Ως τις αρχές του επόμενου χρόνου οπότε και υπολογίζεται η έναρξη της δίκης θα πρέπει πάντως να έχει βρεθεί ο κατάλληλος χώρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα