Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Σοβαρά επεισόδια στον καταυλισμό της Μόριας! [vid]

Μυτιλήνη
Φωτογραφία από Twitter / @iwatnew

Σοβαρότατα επεισόδια ξέσπασαν αργά το βράδυ της Τρίτης, 19.12.2017, στον καταυλισμό της Μόριας, στη Μυτιλήνη. Συμπλοκές και τραυματίες!

Νύχτα ταραχών στη Μυτιλήνη! Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στον καταυλισμό Υποδοχής και Τακτοποίησης μεταναστών και προσφύγων στην Μόρια! Σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ Αράβων, Αφγανών και Ιρακινών μεταναστών.

Τα επεισόδια ξέσπασαν περίπου στις 21:30 το βράδυ της Τρίτης (19.12.2017). Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις συγκρούσεις μεταξύ των μεταναστών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν από τους διασώστες και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα στους τραυματίες είναι δύο έγκυες γυναίκες και ένα παιδί.

Χαμός στο κέντρο μεταναστών της Μόριας στη Μυτιλήνη

Εντός του καταυλισμού μπήκαν όλες οι δυνάμεις των ΜΑΤ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι μετανάστες δεν επέτρεψαν, αρχικά, στην Πυροσβεστική να μπει στο καταυλισμό για να σβήσει τις φωτιές.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr οι μετανάστες εμπόδιζαν την είσοδο των οχημάτων και άρχισαν τον πετροπόλεμο. Τελικά όμως οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν στον καταυλισμό και να σβήσουν τις φωτιές.

Αποτέλεσμα, όμως, ήταν να καούν πολλές σκηνές.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο, οι οποίες “διακινούνται” στο Twitter

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ και lesvosnews.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις