Έγκλημα

Νέα εισβολή ληστών σε κοσμηματοπωλείο

Είναι το τρίτο χτύπημα ληστών τις τελευταίες ημέρες σε κοσμηματοπωλείο. Οι δράστες εισβάλουν την ώρα που τα καταστήματα είναι ανοιχτά, είναι βαριά οπλισμένοι και δεν διστάζουν ακόμη και να πυροβολήσουν.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αυτή τη φορά οι ληστές “χτύπησαν” σε κοσμηματοπωλείο της Αθήνας πέντε λεπτά πριν τις επτά το απόγευμα.

Οι τρεις δράστες μπήκαν με τα όπλα στα χέρια, ακινητοποίησαν την ιδιοκτήτρια και κυριολεκτικά άδειασαν το κατάστημα από τα κοσμήματα.

Μέσα σε μερικά μόνο λεπτά οι δράστες είχαν αρπάξει ό,τι πολύτιμο υπήρχε και εξαφανίστηκαν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:
Εισβολή 5 ληστών με καλάσνικοφ σε κοσμηματοπωλείο

‘Eνοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο

Ληστεία με πυροβολισμούς σε κοσμηματοπωλείο – ΦΩΤΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα