Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Διαρρήκτες κλειδώθηκαν σε πολυκατοικία – Καρέ καρέ η διαφυγή τους

Νέα Σμύρνη: Διαρρήκτες κλειδώθηκαν σε πολυκατοικία – Καρέ καρέ η διαφυγή τους

Απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε σε μια πολυκατοικία στη Νέα Σμύρνη όταν ένα ζευγάρι επέστρεψε μαζί με το παιδί του μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Όταν πάρκαραν το αυτοκίνητό τους στην πιλοτή του σπιτιού τους στη Νέα Σμύρνη διαπίστωσαν ότι στην είσοδο βρίσκονταν δύο διαρρήκτες.

Στο βίντεο που τράβηξαν οι ίδιοι οι ένοικοι αποτυπώνονται οι δράστες που προσπαθούν να διαφύγουν με τους ενοίκους να τους ρωτούν: «Που πάτε κύριε;».

Στην εκπομπή LIVE NEWS και το Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, για όσα έλαβαν χώρα νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Σμύρνη.

«Παρκάρω το αυτοκίνητό μου στην πιλοτή της πολυκατοικίας. Είχαμε κάποιους καφέδες, πήγα να πετάξω στον κάδο, και από την πλαϊνή μεριά της εισόδου που έχει τζαμαρία διαπίστωσα ότι βρίσκεται κάποιος άγνωστος μέσα. Ρώτησα ποιος είναι, με κοίταξε και ανέβηκε προς τον πρώτο όροφο χωρίς να απαντήσει. Φορούσε χειρουργικά γάντια. Η γυναίκα μου πήγε να βγάλει το παιδί από το αυτοκίνητο και της είπα να μην κάνει τίποτα γιατί γίνεται αυτό», ανέφερε ο άντρας που δεν θέλησε να δείξει το πρόσωπό του.

Αν και κλείδωσαν την πόρτα ώστε να τους εγκλωβίσουν, τελικά οι διαρρήκτες κατάφεραν αν βρουν διέξοδο από ένα μικρό παράθυρο στο πίσω μέρος της πιλοτής.

 

«Βγήκε στην πιλοτή στο πίσω μέρος της εισόδου. Κουβαλούσαν τσάντες της γυναίκας μου. Βγήκα εκτός πολυκατοικίας, είδα ένα γείτονα και ζήτησα βοήθεια. Η γυναίκα μου πήρε την αστυνομία. Λίγο μετά η γυναίκα μου άρχισε να μου φωνάζει ότι το σκάνε, βγαίνω στην είσοδο, προσπάθησα να ακινητοποιήσω τον ένα, αλλά έβγαλε από την τσέπη ένα μεγάλο κατσαβίδι και πήγε να μου επιτεθεί. Τον απέφυγα και απομακρύνθηκα γιατί φοβήθηκα. Τον ακολούθησα αρκετά μέτρα αλλά τον έχασα», ανέφερε ο άντρας.

«Ούτε σε πέντε λεπτά η αστυνομία ήταν εδώ. Τον ένα από τους δύο τον ακολούθησε ο γείτονάς μου και όταν είδε την ομάδα ΔΙΑΣ τους είπε ποιος είναι, και τον συνέλαβαν», κατέληξε ο ίδιος.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις