Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Νέες αποκαλύψεις για το πλοίο με τα λαθραία τσιγάρα στα Σφακιά! [pics]

Νέες αποκαλύψεις για το πλοίο με τα λαθραία τσιγάρα στα Σφακιά! [pics]

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά τέσσερις νταλίκες περίμεναν στην περιοχή των Σφακίων για να παραλάβουν το παράνομο φορτίο των λαθραίων τσιγάρων του πλοίου με σημαία Τανζανίας και πλήρωμα από την Ουκρανία που εντόπισε το Λιμενικό.

Τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τα 4 φορτηγά που περίμεναν σε περιοχή των Σφακίων για να παραλάβουν το φορτίο δημοσιεύει το Flashnews.gr.

Το φορτηγό πλοίο, με σημαία Τανζανίας, εντοπίστηκε έπειτα από ευρεία επιχείρηση του λιμενικού σώματος στον όρμο των Σφακίων.  Το πλοίο, στο οποίο επιβαίνουν 6 άτομα πλήρωμα, Ουκρανοί υπήκοοι, είχε αναχωρήσει από το Μαυροβούνιο με προορισμό τη Λιβύη. Στον όρμο των Σφακίων ήταν έτοιμο να ξεφορτώσει το φορτίο με τα τσιγάρα σε 4 φορτηγά οχήματα που φαίνονται στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Flashnews.gr, οι οδηγοί των οποίων φέρεται ότι κατάφεραν να διαφύγουν.

Το πλοίο οδηγείται συνοδεία σκάφους ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού σώματος στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου αναμένεται να καταπλεύσει περίπου στις 8 το βράδυ, προκειμένου να γίνει έλεγχος.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε