Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέες υποσχέσεις για καλύτερη αστυνόμευση μετά το σπάσιμο των καταστημάτων

σπάσιμο καταστημάτων

Αφού τρίτωσε το κακό με το σπάσιμο των καταστημάτων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υποσχέθηκε ότι οι περιπολίες της αστυνομίας θα ενισχυθούν άμεσα με επιπλέον 150 άτομα.

Ο αναπληρωτής υπουργός απάντησε ότι άμεσα ενισχύονται με 150 επιπλέον αστυνομικούς οι ένστολες πεζές περιπολίες στους δρόμους της Αθήνας ιδίως εκεί που υπάρχει αυξημένη παραβατικότητα. Οι περιπολίες θα ενταθούν και θα γίνουν μεγαλύτερες.

Άμεσα ενισχύονται με 150 επιπλέον αστυνομικούς οι ένστολες πεζές περιπολίες στους δρόμους της Αθήνας υποσχέθηκε ο υπουργός στην αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Ο αναπληρωτής υπουργός είπε πως για την περιοχή Πατησίων που υποφέρει από παραβατικές δραστηριότητες θα επιδιωχθεί να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με συμμετοχή του ΕΕΑ, του υπουργείου και των πρυτάνεων ώστε να εξεταστούν τα μέτρα που είναι αναγκαίο να ληφθούν. Για το θέμα αυτό πρωτοβουλία θα αναλάβει εκ μέρους του υπουργείου ο αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης. Ο κ. Δραγατάκης ενημέρωσε τους εκπροσώπους του επιμελητηρίου, ότι στην περιοχή αρχίζουν άμεσα περιπολίες από ένστολους πεζούς αστυνομικούς για την αποτροπή της παραβατικότητας και την πάταξη του παραεμπορίου.

Ο κ. Τόσκας ενημέρωσε ότι στο εξής θα δοθεί μεγάλο βάρος στην πάταξη των πηγών του παραεμπορίου – λαθρεμπορίου ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις