Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της έκρηξης στον Βύρωνα

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της έκρηξης στον Βύρωνα

– Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο από την στιγμή της έκρηξης στον Βύρωνα
– Προκλήθηκαν ζημιές στην τράπεζα και σε διπλανό κατάστημα ρούχων
– Οι κακοποιοί άρπαξαν τα χρήματα και έφυγαν ανενόχλητοι μέσα σε λίγα λεπτά

Και νέο βίντεο από την στιγμή της έκρηξη στο ΑΤΜ στον Βύρωνα εξασφάλισε το newsit.gr. Οι δράστες έδρασαν ανενόχλητοι και αφού πήραν τα χρήματα που είχε το μηχάνημα, έφυγαν ανενόχλητοι μέσα σε λίγα λεπτά. Σείστηκε ολόκληρη η περιοχή από τη δύναμη της έκρηξης. Καταστράφηκε ολοσχερώς ένα κατάστημα ρούχων.

Στο νέο βίντεο βλέπουμε τους δράστες να καταφθάνουν με αμάξι έξω από την τράπεζα στις 3.23 τα ξημερώματα και μέσα σε ελάχιστα λεπτά έχουν καταφέρει να ανατινάξουν το ΑΤΜ και να φύγουν σαν… κύριοι μέσα στη νύχτα.

Δείτε το νέο βίντεο ντοκουμέντο:

Πρώτα διέρρηξαν το κατάστημα και στη συνέχεια παροχέτευσαν από την πίσω πλευρά του ΑΤΜ αέριο. Προκάλεσαν σπινθήρα και έτσι ακολούθησε η δυνατή έκρηξη. Οι κλέφτες παρά το γεγονός ότι ισοπέδωσαν το κατάστημα κατάφεραν να μην καταστρέψουν το εσωτερικό του ΑΤΜ και  άρπαξαν δυο “κασετίνες” με χιλιάδες ευρώ πριν εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν στην τράπεζα αλλά και σε διπλανό κατάστημα με ρούχα, ενώ μέρη του ΑΤΜ και πολλά τζάμια εκτοξεύθηκαν στον δρόμο.

Ρεπορτάζ: Ε. Μιλή – Θ. Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις