Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέος Κόσμος: Η κίνηση της μητέρας που ανέτρεψε τα δεδομένα

Νέος Κόσμος
Φωτογραφία InTime News

Βυθισμένος στο πένθος ο Νέος Κόσμος από την αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία.
Σχεδιασμένα όλα από την αρχή έως το τέλος είχε η 46χρονη μάνα που έπεσε στο κενό μετά το παιδί της.
Υπό συνεχή παρακολούθηση από ψυχολόγους ο τραγικός πατέρας του 4,5 ετών κοριτσιού.
Υπέστη νευρικό κλονισμό ο αδερφός της 46χρονος όταν έμαθε τι είχε γίνει.

Ένα μεγάλο “γιατί” αναζητά απάντηση αλλά οι μέχρι τώρα έρευνες δεν έχουν ρίξει φως στα αίτια που οδήγησαν μια 46χρονη μητέρα να ρίξει το παιδί της στο κενό, από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου, πριν βουτήξει και η ίδια στο κενό. Ο Νέος Κόσμος, η γειτονιά όπου έμενε τα τελευταία χρόνια η οικογένεια, παραμένει σοκαρισμένος από την οικογενειακή τραγωδία.

Η 46χρονη Κική φαίνεται πως είχε σχεδιάσει τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Είχε φροντίσει να κλειδώσει την πόρτα από μέσα με σύρτη για να μην μπορεί να μπει ο σύζυγός της που εκείνη την ώρα επέστρεφε από τη δουλειά. Φαίνεται πως ήθελε να φύγουν ακαριαία από τη ζωή τόσο η ίδια όσο και η 4,5 ετών κορούλα της, η μικρή Έφη.

Η γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου με το παιδί στα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, όταν, παρά της εκκλήσεις των γειτόνων, έριξε το παιδί στο κενό, είδε πως το κορμάκι του χτύπησε στα δέντρα που βρίσκονταν κάτω από το σπίτι. Αυτός είναι ο λόγος που το κοριτσάκι δεν πέθανε ακαριαία αλλά είχε σφυγμό όταν έφτασε το ΕΚΑΒ.

Φωτογραφία InTime News

Τότε, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η 46χρονη αποφάσισε να κάνει δυο βήματα πιο αριστερά έτσι ώστε να πέσει στο δρόμο και ο θάνατός της να είναι ακαριαίος. Και ήταν, ενώ το παιδάκι της μεταφέρθηκε ζωντανό στο Παίδων αλλά εκεί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή 40 λεπτά μετά.

Υπό συνεχή παρακολούθηση ο πατέρας

Ο σύζυγος της 46χρονης, που εκείνη την ώρα επέστρεφε από τη δουλειά, προσπάθησε με κίνδυνο της ίδιας του της ζωής να σώσει τη γυναίκα και το παιδί του. Αλλά δεν τα κατάφερε. Είναι υπό συνεχή παρακολούθηση ψυχολόγων, καθώς παραμένει σε κατάσταση απόλυτου σοκ, ενώ οι αστυνομικοί ελπίζουν πως ίσως μπορέσει να θυμηθεί κάτι που θα ρίξει φως στο «γιατί» η γυναίκα του αποφάσισε να αυτοκτονήσει, παίρνοντας μαζί της στο θάνατο την κορούλα τους.

Φωτογραφία InTime News

«…Η σύζυγός μου δεν αντιμετώπιζε απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, ψυχολογικά προβλήματα… Ίσως κατά την εφηβική της ηλικία να είχε κάποιο θέμα, πλην όμως ουδέποτε είχε δείξει σημάδια πως υπάρχει κάτι το ανησυχητικό. Δεν είχαμε εντάσεις στο γάμο μας, είχαμε το παιδάκι μας. Δεν ξέρω γιατί το έκανε, λίγη ώρα πριν είχαμε ανταλλάξει μηνύματα, χωρίς να αφήσει να φανεί πως κάτι συμβαίνει. Ήταν τα συνηθισμένα μηνύματα που ανταλλάσσει ένα ζευγάρι όταν ο ένας λείπει στην δουλειά», είπε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς.

Σχεδόν τα ίδια είπε και ο αδερφός της 46χρονης, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. «Ήταν αγαπημένοι. Ποτέ δεν μου είχε αναφέρει ότι κάτι την απασχολεί. Από όσο ξέρω δεν είχαν τσακωμούς, ούτε κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Είχαν μία απλή και ήρεμη ζωή αλλά με αγάπη. Και σήμερα (λίγο πριν το περιστατικό) που μιλήσαμε πάλι δεν μου είπε κάτι που να με βάλει σε σκέψεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τι την ώθησε σε αυτήν την πράξη», είπε.

Ο αδερφός της 46χρονης, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, υπέστη νευρικό κλονισμό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί όταν έμαθε ότι η αδερφή του έριξε στο κενό την κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις