Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

“Ντου” του νέου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής στα ΜΑΤ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSIT
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSIT

Θετικές εντυπώσεις αλλά και σχόλια προκάλεσε η κίνηση του νέου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγου Ανδρέα Ασημακόπουλος. Ο κ. Ασημακόπουλος αποφάσισε να αφήσει την ζεστασιά και την θαλπωρή του γραφείου του στο 5ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου τις Λ. Αλεξάνδρας και να κατεβεί μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα στης μονάδες των ΜΑΤ που εκτελούσαν υπηρεσία φρουρήσεις στο κέντρο τις πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ασημακόπουλος χθες τα ξημερώματα πήρε το αυτοκίνητο του και πραγματοποίησε… αιφνιδιαστική “έφοδο” στης Διμοιρίες των ΜΑΤ που πραγματοποιήσουν εκείνη την ώρα στατική φύλαξη στόχων.

Βέβαια η πρώτη Διμοιρία που επισκέφθηκε δεν ήταν άλλη από αυτή που εκτελεί υπηρεσία στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χ. Τρικούπη στα Εξάρχεια.

Ήταν μια κίνηση που σχολιάστηκε θετικά από τους άνδρες των ΜΑΤ τους οποίους μάλιστα χαιρέτησε έναν έναν λέγοντας τους παράλληλα πως η Ηγεσία είναι δίπλα τους και αναγνωρίζει το έργο τους το οποίο επιτελούν κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Άλλωστε πριν από μερικές εβδομάδες η συγκεκριμένη Διμοιρία είχε δεχθεί επίθεση από οπλοφόρους τις οργανώσεις “Επαναστατική Αυτοάμυνα” με Καλάσνικοφ με αποτέλεσμα των ευτυχώς ελαφρύ τραυματισμό ενός Αστυνομικού.

Ο κ. Ασημακόπουλος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο βράδυ επισκέφθηκε, και τις υπόλοιπες μονάδες των ΜΑΤ στο κέντρο τις Αθήνας εμψυχώνοντας έτσι τους αστυνομικούς και μάλιστα σε μια βραδιά που το κρύο αν μη τι άλλο ήταν τσουχτερό.

Τέτοιου είδους “αιφνιδιαστικά” θετικές εκπλήξεις επιφυλάσσει ο νέος Γενικός Αστυνομικός και σε άλλες μονάδες αστυνομικών που εκτελούν υπηρεσία στο δρόμο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε