Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Νύχτα τρόμου για Γαρμπή και Σχοινά: Έτσι έγινε η ληστεία στο σπίτι τους

Γαρμπή Σχοινάς

Δραματικές στιγμές για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά τα ξημερώματα.
Τέσσερις κουκουλοφόροι είχαν στήσει καρτέρι στη διάσημη τραγουδίστρια.
Υπό την απειλή όπου την ανάγκασαν να τους ανοίξει με τα κλειδιά της για να μπουν στο σπίτι.
Έδεσαν τον Διονύση Σχοινά και απειλούσαν συνεχώς την Καίτη Γαρμπή για να τους ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο.
«Θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα» είπαν στον τραγουδιστή.

Νύχτα τρόμου έζησαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, όταν τα ξημερώματα τέσσερις κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία, τους έδεσαν, τους απείλησαν και τους πήραν χρήματα και κοσμήματα.

Οι τέσσερις ένοπλοι φαίνεται πως γνώριζαν το σπίτι όπου μένουν ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή αλλά και το γεγονός πως η διάσημη τραγουδίστρια κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Click4more Τρόμος για Γαρμπή – Σχοινά! Καρτέρι στη γνωστή τραγουδίστρια από 4 ενόπλους – “Θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα” είπαν στον Σχοινά

Της είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν πότε θα επέστρεφε από το κέντρο. Την περίμεναν κρυμμένοι κοντά στο σπίτι της και όταν η Καίτη Γαρμπή επέστρεψε, περίμεναν να παρκάρει το αυτοκίνητό της. Την ώρα που κατέβηκε, εμφανίστηκαν μπροστά της, την αιφνιδίασαν και την ακινητοποίησαν.

Γαρμπή Σχοινάς

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι εμφανίστηκαν από το πουθενά. Οι δυο κρατούσαν πιστόλια, με τα οποία απείλησαν την Καίτη Γαρμπή και την ανάγκασαν να τους ανοίξει με τα κλειδιά της για να μπουν στο σπίτι. Εκεί βρισκόταν ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος φυσικά δεν είχε ιδέα για το τι συνέβαινε.

Όταν όμως άκουσε τη φασαρία, κατέβηκε στο σαλόνι και τότε ήρθε αντιμέτωπος με τον τρόμο: οι τέσσερις κουκουλοφόροι απειλούσαν με όπλο την Καίτη Γαρμπή.

Γαρμπή Σχοινάς

Οι δράστες τον έδεσαν και απειλώντας συνεχώς με όπλο τη σύζυγό του, του ζητούσαν να τους πει πως θα ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού. Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο Διονύσης Σχοινάς στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ερυθραίας, το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση, οι ληστές του είπαν «αν δεν μας ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο, θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι».

Οι ληστές πήραν μικρό χρηματικό ποσό και κάποια κοσμήματα από το σπίτι του ζευγαριού κι έφυγαν.

Οι κάμερες στο σπίτι Γαρμπή – Σχοινά

Στο σπίτι όπου μένουν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς στη Νέα Ερυθραία, υπάρχουν εγκατεστημένες δυο κάμερες ασφαλείας.

Η μια είναι κρυμμένη πίσω από δέντρα και η δεύτερη είναι εγκατεστημένη πίσω από την εξώπορτα, στο διάδρομο που οδηγεί από το σπίτι στην έξοδο. Η δεύτερη φαίνεται να έχει καταγράψει τη στιγμή που οι ληστές φεύγουν, αλλά δεδομένου πως με κουκούλες είχαν κρύψει τα χαρακτηριστικά τους, ίσως να είναι δύσκολο να προκύψει κάτι.

Γαρμπή Σχοινάς

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί το γεγονός πως οι τέσσερις κουκουλοφόροι γνώριζαν το πρόγραμμα της Καίτης Γαρμπή και την ώρα που επιστρέφει στο σπίτι της μετά τις εμφανίσεις της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις