Σάββατο, 18 Μαΐ
23oC Αθήνα

O 45χρονος μπον βιβέρ που γέμιζε την κοσμική Αθήνα με κοκαΐνη – Ο ρόλος της καλλίγραμμης Βραζιλιάνας

O 45χρονος μπον βιβέρ που γέμιζε την κοσμική Αθήνα με κοκαΐνη – Ο ρόλος της καλλίγραμμης Βραζιλιάνας

– Για ποιον δούλευε η καλλίγραμμη Βραζιλιάνα που είχε κρύψει κοκαΐνη σε συσκευασίες. χρωμοσαμπουάν και συνελήφθη στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.
– Στην Αθήνα την περίμενε 45χρονος “μπον βιβέρ”.
– Ο άνδρας συστηνόταν ως γόνος μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειες και πουλούσε τη “σκόνη” στα μεγάλα σαλόνια.

Για τον καλοντυμένο διακινητή κοκαΐνης στα σαλόνια της Αθήνας προορίζονταν η κοκαΐνη που προσπάθησε να εισάγει μέσα σε συσκευασίες χρωμοσαμπουάν μια καλλίγραμμη Βραζιλιάνα υπήκοος, η οποία συνελήφθη στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν πληροφορίες για την εισαγωγή της κοκαΐνης και μάλιστα από την καλλίγραμμη Βραζιλιάνα, η οποία είχε μαζί της ένα κινητό τηλέφωνο που θα ενεργοποιούσε μόλις έφθανε στην Αθήνα. Η ίδια είχε στρατολογηθεί στο Παρίσι, κατά την διάρκεια ενός πάρτι οργίων και ναρκωτικών από Γάλλο που έχει δεσμούς με την Ελλάδα.
Η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα δεν πρόλαβε τελικά να ενεργοποιήσει το κινητό τηλέφωνο, καθώς συνελήφθη από τους Αστυνομικούς, με αποτέλεσμα οι καλές πιάτσες της κόκας στην Αθήνα να μείνουν χωρίς “σκόνη”.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που ερευνούν σε βάθος την υπόθεση, εκτιμούν πως η -αρίστης ποιότητος- κοκαΐνη προορίζονταν για ένα 45χρονο άνδρα που κυκλοφορεί στα σαλόνια της Αθήνας και τις καλές γειτονιές, “πλασαρισμένος” ως άγονος μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας του εξωτερικού, η οποία όμως έχει ελληνική καταγωγή.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει πείσει τους γόνους των εύπορων Ελληνικών οικογενειών πως έχει πολύ καλή “άκρη” στην αγορά της κοκαΐνης στην Αθήνα και βέβαια δεν αρνείται να κάνει “εξυπηρετήσεις” στα “παιδιά” με τα “φουσκωμένα” πορτοφόλια.

 

Ποιος είναι ο “μπον βιβέρ”

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 45χρονος καλοντυμένος “μπον βιβέρ” δεν έχει καλή “ακρη”… διότι απλούστατα είναι ο ίδιος η “άκρη”, και διαθέτει κόκα υψηλής ποιότητας και δυσθεώρητης τιμής.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε μπει στο “στόχαστρο” της Ασφάλειας και κατά το πρόσφατο παρελθόν, πλην όμως κατάφερε να ξεγλιστρήσει σαν χέλι από τις παγίδες που του είχαν στήσει οι άνθρωποι του Νόμου.
Ο “Μπον Βιβέρ” διακινητής έχει πείσει τις χλιδάτες παρέες του πως το “φυσάει το παραδάκι”, αλλά έχει το ελάττωμα της “σκόνης των Ίνκας”, και για το λόγο αυτό έχει φροντίσει να έχει καλή “άκρη” που του εξασφαλίζει την καλύτερη κοκαΐνη της αγοράς, έναντι βέβαια μερικών δεκάδων ευρώ.
Την μεγάλη διείσδυση στα σαλόνια την έκανε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, όταν εμφανίστηκε σε πριβέ πάρτι με ναρκωτικά και καλλίγραμμες αλλοδαπές χορεύτριες και άρχισε να κερνά τους γνωστούς του από την κόκα αρίστης ποιότητας που είχε μαζί του.
Έτσι, την επόμενη ημέρα τα τηλεφωνήματα για εξυπηρετήσεις από την “άκρη” του έπεφταν βροχή. Ο “μπον βιβερ” είχε ήδη “απλώσει τα πόδια του” στον καναπέ των σαλονιών της Αθήνας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε