Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο αστυνoμικός με την ξανθιά περούκα

Ο αστυνoμικός με την ξανθιά περούκα

Ξημερώματα στην οδό Σολωμού. Αγνωστος έχει κλείσει τον δρόμο. Tσακώνεται με μία αλλοδαπή. Ενας οδηγός ταξί κορνάρει εκνευρισμένος και κοιτάει τι γίνεται. Ο άγνωστος βγαίνει από το αυτοκίνητο και αρχίζει να πυροβολεί στον αέρα.

Θα μπορούσε να είναι ένα συνηθισμένο περιστατικό όπου δυο οδηγοί διαπληκτίζονται καταμεσής του δρόμου για τα μάτια μιας γυναίκας.
Ομως στην συγκεκριμένη περίπτωση ο οδηγός που είχε κλείσει τον δρόμο ήταν αστυνομικός και φορούσε ξανθιά περούκα με μπούκλες!
 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 41χρονος αρχιφύλακας άρχισε να τσακώνεται με μία Σομαλή στην οδό Σολωμού. Εκείνη την  ώρα περνούσε από το σημείο ένα ταξιτζής όπου είδε τη γινότανε και ειδοποίησε την αστυνομία. Μέχρι να φτάσει η αστυνομία όμως ο ταξιτζής κατέβηκε για να δει γιατί είχε κλείσει τον δρόμο.
Τότε ο  αστυνομικος πυροβολησε και έφυγε.

Ο πιστολέρο με την ξανθιά περούκα δεν σταμάτησε να πυροβολεί ακόμα και όταν μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε πρός άγνωστη κατεύθυνση.
Λίγη ώρα αργότερα ο δράστης, αρχιφύλακας στο μεταγωγών,  συνελήφθη Ιουλιανου και 3ης Σεπτεμβριου.
Φορούσε πολιτικά αλλά δεν είχε βγάλει την ξανθιά περουκα.

Συμφωνα με πληροφοριες συχνα επινε και δημιουργουσε επεισοδια σε εκδιδομενους καθε ειδους και φορουσε την περουκα για να μην τον αναγνωριζουν.
Στο φακελο του υπαρχουν πολλα πειθαρχικα αδικήματα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε