Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ο κλέφτης πάτησε γκάζι για να με πατήσει”! Τι αποκαλύπτει το θύμα της κλοπής στον Ασπρόπυργο

“Ο κλέφτης πάτησε γκάζι για να με πατήσει”! Τι αποκαλύπτει το θύμα της κλοπής στον Ασπρόπυργο

Σοκαρισμένος είναι ο ιδιοκτήτης του συνεργείου φορτηγών στον Ασπρόπυργο από τον οποίο άγνωστοι έκλεψαν μπαταρίες αυτοκινήτων.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Δημόσια Τηλεόραση, ο ιδιοκτήτης του συνεργείου αντιλαμβάνεται την παρουσία των κλεφτών και προσπαθεί να τους σταματήσει. Πηδάει στο καπό, ενώ εκείνοι επιταχύνουν. Τελικά καταφέρνει να κατέβει από το αυτοκίνητο και μάλιστα χωρίς να τραυματιστεί.

Μιλώντας αποκλειστικά στο newsit.gr ο Νίκος Ρήγας ανέφερε: «μας ειδοποίησαν ότι έχουν μπει κάποιοι στην αλάνα. Τους βλέπω ξαφνικά μπροστά μου και αρχίζουν να φωνάζουν. Μπαίνω  μπροστά στο αμάξι να μη φύγουν. Εκείνος όμως πάτησε γκάζι για να με πατήσει. Πρόλαβα κι ανέβηκα πάνω  στο παρμπρίζ για να μην με πατήσει».

Εμφανώς σοκαρισμένος πρόσθεσε: «με έβγαλε έξω στον δρόμο και με πήγαινε δεξιά και αριστερά περίπου 300-400 μέτρα για να με πετάξει κάτω. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκα, εν κινήσει πήδηξα πάνω από το αυτοκίνητο».

Όπως είπε στο newsit.gr ο κ. Ρήγας για την κλοπή τον ειδοποίησαν οι γείτονες. «Με ειδοποίησαν οι γείτονες ότι πάνε να με κλέψουν, αυτό κάνουμε συνέχεια εδώ στον Ασπρόπυργο, ό,τι βλέπουμε παίρνουμε τηλέφωνο. Δεν υπάρχει καμία φύλαξη εδώ πέρα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη ο ένας από τους δύο δράστες, ο συνοδηγός του αυτοκινήτου συγκεκριμένα, έχει συλληφθεί, ενώ ο οδηγός αναζητείται.

Ρεπορτάζ: Μάριος Αραβαντινός

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις