Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Λευτέρης Πανταζής για την απάτη σε βάρος του: Μου άρπαξαν 60.000 ευρώ!

Ο Λευτέρης Πανταζής για την απάτη σε βάρος του: Μου άρπαξαν 60.000 ευρώ!

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλάει στο Newsit.gr για την απάτη σε βάρος του. Εξηγεί πως ο 61χρονος και η 39χρονη που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας κατάφεραν να του αρπάξουν 60.000 ευρώ.

Η κομπίνα στήθηκε, όπως λέει σε ένα μαγαζί, όπου οι δυο δράστες τον πλησίασαν. Όπως λέει ο Λευτέρης Πανταζής η απάτη ήταν καλά στημένη. Του παρουσιάστηκαν ως χρηματιστές που έκαναν και φιλανθρωπίες και του ζήτησαν χρήματα.

Ο τραγουδιστής λέει μάλιστα ότι του παρουσίασαν και ένα χρηματοκιβώτιο με 80.000 ευρώ. Το χρηματοκιβώτιο αυτό το παρέδωσαν στον τραγουδιστή ως διασφάλιση για τα χρήματα που έβαζε εκείνος.

Όταν υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και άνοιξε με τη βοήθεια ειδικού το χρηματοκιβώτιο διαπίστωσε ότι οι δράστες δεν είχαν τοποθετήσει χρήματα, αλλά αποκόμματα εφημερίδων σε σχήμα και μέγεθος χαρτονομισμάτων.

Όπως λέει στο newsit.gr ο Λευτέρης Πανταζής γνωρίζει ότι υπάρχει και δεύτερο θύμα, μια γυναίκα, η οποία παρέδωσε στους δράστες ποσό 75.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τους δύο απατεώνες βρήκαν στην κατοχή τους ποσό περίπου 108.000 ευρώ και έτσι φαίνεται ότι ο τραγουδιστής έχει ελπίδες να  ανακτήσει μεγάλο μέρος από τα χρήματα που του άρπαξαν.

Ο τραγουδιστής εξηγεί ότι αυτό το περιστατικό έγινε λίγο καιρό μετά την εισβολή ληστών στο σπίτι του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις