Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο “Μπούμπης” και τα άλλα τρία συμβόλαια – Η λίστα του θανάτου μεγαλώνει

Μπούμπης συμβόλαια θανάτου

Η δολοφονία του Γιώργου Λίτσα με το παρατσούκλι “Μπούμπης” που κατατάσσεται στις βαριά ονόματα των ανθρώπων της νύχτας από τους αστυνομικούς θεωρείται ένα ακόμη κεφάλαιο του πολέμου που έχει ξεσπάσει μεταξύ των νονών που ελέγχουν περιοχές της Αττικής.

Ο επονομαζόμενος και “Μπούμπης” φέρεται να είχε σχέσεις με τον αντίπαλο του Βασίλη Στεφανάκου, Βασίλη Γρίβα που δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2017 έξω από το σχολείο του γιου του στα Γλυκά Νερά. Ενάμιση χρόνο μετά ήρθε η δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου και έτσι η δολοφονία του Γιώργου Λίτσα χθες στους Αγίους Αναργύρους θεωρείται απάντηση της αντίπαλης πλευράς…

Ο Γιώργος Λίτσας και ο Βασίλης Γρίβας ήλεγχαν κατά τους αστυνομικούς ένα μεγάλο μέρος του Πειραιά. Η ρήξη τους με τον Βασίλη Στεφανάκο έφερε ανοιχτή σύγκρουση και άρχισαν να μιλούν τα όπλα. Πλέον θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει και συνέχεια και αυτή η συνέχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr περιλαμβάνει περισσότερα από ένα χτυπήματα.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η λίστα του θανάτου περιλαμβάνει τρία ονόματα. Ανθρώπους που έχουν μπει στο στόχαστρο και ίσως έχουν ήδη βγει στο όνομά τους συμβόλαια θανάτου από ανθρώπους που θέλουν να εκδικηθούν τον θάνατο του Βασίλη Στεφανάκου, αλλά ταυτόχρονα να διασφαλίσουν ότι οι περιοχές που ήλεγχε εκείνος θα μείνουν στην δική τους επιρροή.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις