Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Ν. Μαζιώτης πίσω απ’ τη ληστεία στο Δώριο Μεσσηνίας λέει η ΕΛΑΣ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Δένουν” και εργαστηριακά το Νίκο Μαζιώτη και σε άλλη ληστεία εκτός από αυτή στην Κλειτορία Αχαΐας, επίσης στην Πελοπόννησο.

Όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα το newsit, πρόκειται για την ληστεία σε υποκατάστημα της Πειραιώς στο Δώριο Μεσσηνίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, έχουν ήδη επεξεργαστεί τα βίντεο από την ληστεία στο Δώριο, και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι και σε αυτή την ληστρική επιδρομή, είναι παρών ο καταζητούμενος Αντάρτης Πόλης, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το δεύτερο άτομο που είναι μαζί του, να πρόκειται για ποινικό με καταγωγή από την Πελοπόννησο, οποίος φέρεται εδώ και χρόνια να έχει αναπτύξει σχέσεις με Αντιεξουσιαστές και θιασώτες της ένοπλης βίας.

Όπως στην περίπτωση της Κλειτορίας έτσι και στην περίπτωση του Δώριου οι ληστές γνώριζαν πως το χρηματοκιβώτιο έχει αρκετά χρήματα, πάνω από 100.000 Ευρώ λένε οι πληροφορίες, πλην όμως έκαναν λάθος στην ώρα που ανοίγει ο χρονοδιακόπτης.

Για το λόγο αυτό είχαν κρατήσει όμηρο για λιγα λεπτά το Διευθυντή του υποκαταστήματος, ενώ δεν δίστασαν να εμπλακούν με αστυνομικούς κατά την διάρκεια τις διαφυγής τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η λεία του καταζητούμενου Αντάρτη Πόλης από ληστείες που έχει διαπράξει- όπως υποστηρίζει η Αντιτρομοκρατική- ξεπερνά το 1.000.000 Ευρώ και βέβαια τα χρήματα προορίζονται για την οικονομική ενίσχυση του λεγόμενου Επαναστατικού ταμείου.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε