Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ο «Τάκης ο Αλβανός» και οι εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου

Ο «Τάκης ο Αλβανός» και οι εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου
Intime

Φως σε μια σειρά εκτελέσεων συμβολαίων θανάτου «ρίχνει» η τυχαία σύλληψη της 31ης Ιανουαρίου στη Λαμία. Το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε τυχαίο έλεγχο στην πόλη συνελήφθη ένας 45χρονος Αλβανός, από τους πλέον διαβόητους κακοποιούς που δρουν στη χώρα μας.

Έναν από τους πλέον επικίνδυνους Αλβανούς κακοποιούς στο οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα, κατάφερε να συλλάβει η ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, η σύλληψη έγινε έπειτα από τυχαίο έλεγχο στην Λαμία.

Ο 45χρονος κακοποιός, οποίος θεωρείται ένα από τα πιο σοβαρά ονόματα της νύχτας, συνελήφθη μαζί με τον συμπατριώτη του Αλκέτ Ριζάι, έπειτα από τυχαίο έλεγχο covid στην Λαμία.

Ο «Τάκης» ή «Νότης» ο Αλβανός είχε πάει την περασμένη Κυριακή (31.01.2021) στην Στερεά Ελλάδα, προκειμένου να παραλάβει τον γνωστό βαρυποινίτη Ριζάι, οποίος είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού.

Ωστόσο φαίνεται πως ο 45χρονος δεν γνώριζε πως μόλις τον Φεβρουάριο του 2021 είχε εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, για την δολοφονία ενός συμπατριώτη του και τον «τρυπανισμό» (!) ενός δεύτερου Αλβανού σε μπαρ στην Γλυφάδα, το 2017.

Πρόκειται για μια υπόθεση με πολλές συμπτώσεις, καθώς… «έτυχε» την στιγμή της δολοφονίας, να βρίσκεται στο μπαρ ένα άλλο πρόσωπο που επίσης απασχολούσε για χρόνια την ΕΛ.ΑΣ, λόγω της εμπλοκής του στις ομάδες που ελέγχουν την Αθηναϊκή νύχτα.

Click4more: Λαμία: Σταμάτησαν για έλεγχο τον Αλκέτ Ριζάι – Χειροπέδες, πρόστιμα και εκπλήξεις στο θωρακισμένο αυτοκίνητο

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είχε το προσωνύμιο «Γύφτος» ή «Μαύρος» τον περασμένο Δεκέμβριο έπεσε νεκρός στην πυλωτή της πολυκατοικίας του στην Ηλιούπολη, έπειτα από «συμβόλαιο θανάτου» που είχε σε βάρος του, καθώς φερόταν ως «δεξί χέρι» γνωστού «νονού» της νύχτας.

Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν το βράδυ της δολοφονίας στο μπαρ «Joy» στην Γλυφάδα,… όλως τυχαίως έπινε το ποτό του και μάλιστα κοντά στην πόρτα του καταστήματος, την ώρα που εισέβαλε ο «Τάκης ο Αλβανός» και εκτέλεσε τον συμπατριώτη του, ενώ τραυμάτισε κι έναν δεύτερο Αλβανό, οποίος ήταν συνιδιοκτήτης του μπαρ.

Τα ταξίδια στην Βρετανία και τα «συμβόλαια θανάτου»

Οι έμπειροι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΥΔΕΖΙ, έπειτα από μακροχρόνιες έρευνες κατάφεραν να εντοπίσουν στοιχεία και μέσω των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ, για την δολοφονία του 2017, καθώς οι ειδικοί των εργαστηρίων κατάφεραν να «καθαρίσουν» το επίμαχο βίντεο από το μπαρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί όλο αυτό το διάστημα προσπάθησαν να θέσουν σε διακριτική παρακολούθηση τον «Τάκη τον Αλβανό», πλην όμως αυτό ήταν αδύνατον, καθώς ο ίδιος, όχι μόνο ελάμβανε μέτρα αντί παρακολούθησης στις μετακινήσεις του, αλλά επιπλέον ταξίδευε συχνά εκτός Ελλάδος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit ο Αλβανός κακοποιός διέμενε για μικρά χρονικά διαστήματα στην Ελλάδα και στην συνέχεια ταξίδευε στην Βρετανία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, όπου μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, είχε αγοράσει διαμέρισμα.

Παράλληλα, ταξίδευε συχνά και στην πατρίδα του την Αλβανία, όπου επίσης διέμενε μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα επικίνδυνα μονοπάτια της «νύχτας», λένε πως ο «Τάκης ο Αλβανός» έφευγε από το Λονδίνο και ερχόταν στην Ελλάδα, κανόνιζε τις δουλειές του ή τις διαφορές του και στην συνέχεια έφευγε εκ νέου για την Βρετανία, μέχρι το Φεβρουάριο του 2021, όπου πλέον είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για την ανθρωποκτονία του 2017, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις