Τρίτη, 21 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ο υπερ-κοριός αποκάλυψε τα πάντα – Το πρωί… πωλούσαν χασίς, το βράδυ “ντύνονταν” μπαχαλάκηδες

Ο υπερ-κοριός αποκάλυψε τα πάντα – Το πρωί… πωλούσαν χασίς, το βράδυ “ντύνονταν” μπαχαλάκηδες

– Μέλη κυκλώματος καλλιέργειας και διακίνησης χασίς πίσω από πολλές επιθέσεις στα Εξάρχεια
– Η αστυνομία αναζητούσε τους δράστες των επιθέσεων στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη και έπεσε… πάνω τους!
– Ο υπερ-κοριός αποκάλυψε την… ταυτότητα των μπαχαλάκηδων!

Παρακολουθούσαν “μπαχαλάκηδες” που τα σπάνε το Σαββατοκύριακο στο Πολυτεχνείο και κατά καιρούς πραγματοποιούν επιθέσεις στο σπίτι του Υπουργού Επικράτειας, Αλέκου Φλαμπουράρη.
Tελικά βρέθηκαν μπροστά σε κύκλωμα καλλιέργειας και διακίνησης χασίς στην πλατεία Εξαρχείων.

Οι μπαχαλάκηδες ήταν… χασισέμποροι

Ο λόγος για αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας, οι οποίοι παρακολουθούσαν νεαρά άτομα χαρακτηριζόμενα ως “μπαχαλάκηδες”.
Άτομα που κάνουν επιθέσεις σε μονάδες των ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο, αλλά και επιθέσεις στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη στην οδό Βουλγαροκτόνου, και τελικά βρέθηκαν μπροστά σε κύκλωμα διακίνησης χασίς, το οποίο βέβαια και εξάρθρωσαν.

Οι συλλήψεις

Συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, ενώ καταζητούνται για την συμμετοχή τους στην σπείρα άλλα 4 άτομα, των οποίων η ταυτότητα είναι γνωστή στους Αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας.
Επίσης, από τους αστυνομικούς που είχαν καταφέρει να διεισδύσουν στα άδυτα της πλατείας Εξαρχείων, ταυτοποιήθηκαν τουλάχιστον 43 άτομα ως πελάτες του συγκεκριμένου κυκλώματος.
Μάλιστα, διεξάγεται πλέον νέα έρευνα, καθώς εκτιμάται πως πολλοί από τους πελάτες του κυκλώματος συμμετέχουν στα καθιερωμένα πια επεισόδια του Σαββατοκύριακου, αλλά και στις επιθέσεις στο σπίτι του Α. Φλαμπουράρη.

Πως ξεκίνησαν όλα

Η έρευνα ξεκίνησε με νόμιμες επισυνδέσεις – παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων από τον υπέρ-κοριό – και στην συνέχεια, αφού είχε προσδιοριστεί ο αριθμός των υπόπτων ξεκίνησε η φυσική τους παρακολούθηση, με αστυνομικούς που είχαν καταφέρει να διεισδύσουν απαρατήρητοι στα άδυτα της πλατείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας έβλεπαν συχνά τους υπόπτους να προσεγγίζουν συγκεκριμένα άτομα και να έχουν μαζί τους δοσοληψίες. 

Ο υπέρ-κοριός αποκάλυψε τα πάντα

Αρχικά, οι αστυνομικοί πίστεψαν πως αυτές οι συναντήσεις σε απόμερα σημεία στα Εξάρχεια, στο Μοναστηράκι, στην Ομόνοια και την πλατεία Κολιάτσου αφορούν στην υπόθεση που ερευνούν, μέχρι που ενεπλάκη εκ νέου ο υπέρ-κοριός της ΕΛ.ΑΣ για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.
Έτσι, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως βρίσκονται μπροστά σε κύκλωμα διακίνησης χασίς και μάλιστα από άτομα που προβαίνουν σε καλλιέργεια μέσα σε διαμέρισμα, όπου είχαν εγκαταστήσει ολόκληρο εργαστήριο.
Στην κατοχή των δυο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κάτι παραπάνω από μισό κιλό χασίς, το ποσό των 885 ευρώ προερχόμενο από την εμπορία του ναρκωτικού, ενώ τα υλικά του εργαστηρίου υδροπονικής κάνναβης επίσης κατασχέθηκαν.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις