Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι «κυνηγοί του χαλκού» έβαλαν στο μάτι και τον αγαπημένο ηθοποιό Νίκο Ξανθόπουλο

Οι «κυνηγοί του χαλκού» έβαλαν στο μάτι και τον αγαπημένο ηθοποιό Νίκο Ξανθόπουλο

Συμμορία Ρομά έβαλε στο στόχαστρο τον αγαπημένο ηθοποιό των ελληνικών ταινιών, Νίκο Ξανθόπουλο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός απηύδησε από τις συνεχιζόμενες κλοπές του «ιπτάμενου» μετασχηματιστή αφού αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μένει ακόμη και δυο εικοσιτετράωρα η περιοχή χωρίς ρεύμα  και φυσικά ο ίδιος αφού το σπίτι του στην Παιανία βρισκόταν στην πιο κοντινή απόσταση από τον μετασχηματιστή, ο οποίος είχε εγκατασταθεί από τα ειδικά συνεργεία, δίπλα από την Αττική οδό.

Βρήκε το ΙΧ του στις δυο ρόδες

Έτσι αποφάσισε να παραχωρήσει δικό του περιφραγμένο χώρο από τον κήπο του. Και αυτό συνέβη, μόνο που η ενέργειά του δεν άρεσε καθόλου στη συμμορία των Ρομά που σε αντίποινα, έσπευσαν να αναποδογυρίζουν στις δυο πλαϊνές ρόδες το αυτοκίνητο της οικογενείας του, που βρισκόταν έξω από την μάνδρα στο κτήμα με τις ελιές. Και όχι μόνον αυτό. Από το εν λόγω όχημα ξήλωσαν και ολόκληρο τον καταλύτη, τον οποίο και πήραν μαζί τους. Οι εικόνες που σας παρουσιάζει το newsit.gr, αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα.

Άνθρωπος-αράχνη ξηλώνει τους ιπτάμενους μετασχηματιστές

Οι επιδρομές αυτές έχουν γίνει βραχνάς όχι μόνο για τους κατοίκους αλλά και για την ΔΕΗ, αφού το κόστος ενός τέτοιου μετασχηματιστή αγγίζει τα 10.000 ευρώ. Μέλος της συμμορίας των Ρομά αναρριχάται στις κολόνες, «δένει» με συρματόσχοινο το κουβούκλιο το οποίο και κατεδαφίζεται με το αγροτικό όχημα που το σέρνει για λίγα μέτρα μέχρι να πέσει… Οι Ρομά, φορτώνουν στην καρότσα τον χαλκό και χάνονται μέσω της Αττικής οδού στις γνώριμες παρυφές της Πάρνηθας.

Το χθεσινοβραδινό «κατόρθωμα»…

Γι αυτούς η αξία αποτιμάται μόλις στα 300 ευρώ, αλλά η βλάβη που επιφέρουν είναι τεράστια.  Ιδού και η τελευταία απόδειξη. Χθες, το βράδυ της Κυριακής έγινε στόχος άλλος μετασχηματιστής στο ύψος του διεθνούς αεροδρομίου των Σπάτων. Η καταστροφή και ο τρόπος που την προκάλεσαν είναι εμφανής, την ώρα που τα ειδικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο από σήμερα τα ξημερώματα για να αποκαταστήσουν την βλάβη.  

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις