Όλοι προέρχονταν από Τουρκία και εντοπίστηκαν στην παραμεθόριο περιοχή Νέας Βύσσας.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI Share Tweet More to Share WhatsApp Viber Email Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Όλοι προέρχονταν από Τουρκία και εντοπίστηκαν στην παραμεθόριο περιοχή Νέας Βύσσας.
Κυβερνοεπίθεση σε ψυγεία σούπερ μάρκετ και στην Ελλάδα: «Χτύπησαν» κρεοπωλείο στην Κηφισιά – «Ρύθμισαν τη θερμοκρασία στους 150°C»
Πλάκα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική έκρηξη με τους 6 νεκρούς – Οι δράστες παραδέχθηκαν πως μύρισαν αέριο κόβοντας τον σωλήνα
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης «έσπασε» για την απάτη της ΜΚΟ: «Το μόνο που ήθελα ήταν να βοηθήσω το παιδί, το καλό πάντα νικά»
Δημοσκόπηση Alco: Στο 23,4% η ΝΔ, στο 11,4% το ΠΑΣΟΚ και στο 13,4% η ΕΛΑΣ – Στο 68% το αίτημα για αλλαγή διακυβέρνησης
Απάτες μέσω ΜΚΟ: Ο διάλογος της 35χρονης για τη σουίτα στο 5άστερο ξενοδοχείο – «Δες το όνομα Φιρινίδης και θα καταλάβεις»
Η ΕΡΤ βάζει «στον πάγο» την εκπομπή του Γιώργου Σιαδήμα μετά την εμφάνιση του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Παναγιώτη Ηλιόπουλου
Τσουνάμι κυβερνοεπιθέσεων σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε τουλάχιστον 5 ευρωπαϊκές χώρες - «Έλιωσαν» τα προϊόντα στους 70 βαθμούς Κελσίου