Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Οργή για τον καθηγητή με τον σουγιά που μαχαίρωσε αδέσποτο στη Νίκαια

Οργή για τον καθηγητή με τον σουγιά που μαχαίρωσε αδέσποτο στη Νίκαια
Φωτογραφία Facebook Φοβισμένα αδεσποτάκια Νεάπολης

Ένας άνθρωπος που (υποτίθεται) ότι είναι επιφορτισμένος με την παιδεία των παιδιών. Ένας καθηγητής, που κυκλοφορεί με σουγιά στην τσέπη και μαχαιρώνει αδέσποτο σκύλο προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στη Νίκαια κι όχι μόνο. Το σκυλί μετά τις μαχαιριές, χαροπαλεύει.

Είναι ένα νέο περιστατικό άγριας κακοποίησης ζώου που σοκάρει. Πριν τη Νίκαια, είχε συγκλονίσει η επίθεση σε σκυλί στα Χανιά, όπου ο ιδιοκτήτης για να το… συνετίσει, το κρέμασε σε δέντρο και προσπάθησε να το ευνουχίσει, αφήνοντάς το να αιμορραγεί.

Το νέο εξοργιστικό περιστατικό έγινε χθες (13.102.2020) στη Νεάπολη Νίκαιας. Ένας καθηγητής, σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ακινητοποίησε αδέσποτο σκυλί και άρχισε να το μαχαιρώνει, ενώ ένας άλλος κάτοικος της περιοχής με ένα σιδερένιο κοντάρι χτυπούσε το σκυλί.

Όλα αυτά μπροστά στα μάτια κατοίκων της περιοχής, που αντέδρασαν και κάλεσαν την αστυνομία, ενώ κάποιος κατέγραψε τις σοκαριστικές στιγμές (με τον καθηγητή να απομακρύνεται ήρεμος μετά την επίθεση) και το video έχει ήδη ανέβει σε σελίδα φιλόζωων στο Facebook.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 

Μιλώντας στο MEGA το πρωί της Τετάρτης (14.10.2020) η Άννα Μακρή, μέλος Φιλοζωϊκής Νίκαιας, είπε πως ο καθηγητής που μαχαίρωσε ανελέητα το σκυλί ισχυρίστηκε ότι είχε βγάλει βόλτα το δικό του σκυλί, όμως το αδέσποτο του επιτέθηκε και τότε εκείνος το μαχαίρωσε με σουγιά.

Σύμφωνα πάντως με την κ. Μακρή το σκυλί είναι ένα πολύ ήρεμο ζώο.

  

Το σκυλάκι νοσηλεύεται στο ΔΙΚΕΠΑΖ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με την εξέταση που έγινε στο άτυχο σκυλί, το οποίο έχει χάσει πολύ αίμα, τα τραύματά του έγιναν με σκοπό τη βίαιη θανάτωσή του. «Πρόκειται για βίαιη ενέργεια που δεν συνάδει με οποιαδήποτε μορφή άμυνας σε περίπτωση επίθεσης του ζώου», σημειώνεται ξεκάθαρα στη γνωμάτευση.

Ο σκυλάκος χαροπαλεύει στο ΔΙΚΕΠΑΖ.Η γνωμάτευση του κτηνιάτρου είναι καταπέλτης για τον δράστη Π.Δ.ο οποίος…

Gepostet von Μάρθα Πουλτίδου am Dienstag, 13. Oktober 2020

Τόσο ο καθηγητής όσο και ο άνδρας που χτύπησε το σκυλί με το σιδερένιο κοντάρι συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις