Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Όταν δεν έδερνε τράβαγε… 9αρι – “Καριέρα” τέλος για “διάσημο” μπράβο

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Πριν από δύο χρόνια, στις 4 Μαρτίου 2009, ο 28χρονος σήμερα, εύσωμος άνδρας, είχε κατηγορηθεί για την δολοφονία του 63χρονου Μιχάλη Γιαννουσάκη, πρώην συζύγου της τραγουδίστριας Αλέκας Κανελλίδου. Είχε πάει στο μπαρ του επιχειρηματία

με τη επωνυμία «Mike’s Irish Bar» (στη διασταύρωση των οδών Σινώπης 6 και Έβρου στους Αμπελοκήπους, πίσω από τον πύργο Αθηνών), για να διαμαρτυρηθεί για την απόλυση μιας φίλης του. Μετά από έντονη λογομαχία που είχαν οι δύο άνδρες, ο 63χρονος επιχειρηματίας φαίνεται να έβγαλε πιστόλι που κατείχε νόμιμα προκειμένου να απειλήσει τον νεαρό, ο οποίος κατόρθωσε να το αποσπάσει και στη συνέχεια να ξυλοφορτώσει τον επιχειρηματία.

Αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης εξαφανίστηκε έχοντας στα χέρια του το πιστόλι του επιχειρηματία, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών., όπου μετά από λίγες ώρες εξέπνευσε, από καρδιακή ανακοπή. Ο 28χρονος συνελήφθη στις 19 Μαρτίου, υποστήριξε ότι δεν ευθύνεται εκείνος για τον θάνατο του επιχειρηματία, προφυλακίστηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ωστόσο δεν μπορούσε να αποδειχθεί ότι ο θάνατος του επιχειρηματία, η καρδιακή ανακοπή ήταν συνέπεια των χτυπημάτων που είχε δεχθεί.

Το νέο επεισόδιο των δραστηριοτήτων του 28χρονου, εξελίχθηκε στη 01:30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής στη συμβολή των οδών Μαυροκορδάτου και Βάρναλη στο Χαλάνδρι. Είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι των 9ΜΜ μάρκας BROWNING, με γεμιστήρα των 11 φυσιγγίων.

Ο 28χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση ποινής 6 χρόνων και 4 μηνών για ληστεία, βαριά σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα την 1η Νοεμβρίου 2011 στις 23:00 το βράδυ στην οδό Σοφ. Βενιζέλου στο Χαλάνδρι πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον 44χρονου άνδρα χωρίς όμως να τον πετύχει. Είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του υποψήφιου στόχου, με σκοπό να τον σκοτώσει.

Παράλληλα στις 7 Μαρτίου 2008, είχε ξυλοφορτώσει άγρια έναν ειδικό φρουρό που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Παρασκευής, ο οποίος διασκέδαζε σε γνωστό μπαρ της Αγ. Παρασκευής.

Να σημειωθεί ότι στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ ο 28χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα τον προσέγγισαν στη συμβολή της Λ. Αλεξάνδρας και Ζαΐμη στο Πεδίο του Άρεως. Είχαν πυροβολήσει τρεις φορές εναντίον του χωρίς να τον τραυματίσουν. Εκείνος είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του και είχε τραπεί πεζός σε φυγή.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε