Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ουρλιαχτά της Βίκυς Σταμάτη στο δικαστήριο για τη δήμευση του σπιτιού της!

Βίκυ Σταμάτη
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Έτοιμη να δώσει μάχη μέχρι τελικής πτώσεως εμφανίστηκε η Βίκυ Σταμάτη ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, ζητώντας την αποδέσμευση του ακινήτου 68 τ.μ., όπου διαμένει στο Χαλάνδρι.

Η πρόταση της εισαγγελέως για δήμευση του ακινήτου προκάλεσε την έκρηξη της, με φωνές και ουρλιαχτά! Λαμβάνοντας το λόγο, μετά το συνήγορο της Φραγκίσκο Ραγκουση, ο οποίος τόνισε ότι πρόκειται για το μοναδικό περιουσιακό της στοιχείο που έχει να δώσει στο παιδί της και μετά την ερώτηση της προέδρου εάν όντως έχει δεσμευθεί, η Βίκυ Σταμάτη φωνάζοντας τόνισε: «Φταίτε, δεν ξέρατε από πότε υπάρχει αυτό το ακίνητο; Ανατρέξτε στο υποθηκοφυλακείο».

Πρόεδρος: Μην φωνάζετε…θα περάσετε έξω…

Βίκυ Σταμάτη: Γιατί με φέρατε εδώ; Για να με περάσετε έξω; Εγώ σταυρώνομαι…

Άκης Τσοχατζόπουλος: Μας ενοχοποιείτε άδικα…

Ραγκούσης (συνήγορος Βίκυς Σταμάτη): Αυτή η γυναίκα θα βρεθεί στο δρόμο;

Και συνέχισε η Βίκυ Σταμάτη, σχεδόν ουρλιάζοντας: «Ειναι γονική παροχή, απόκτημα του πατέρα μου με πολύ κόπο, πριν γεννηθώ! Ο πατέρας μου δεν υπήρξε υπουργός! Ήταν οικοδόμος, γιατί να κατασχεθεί το σπίτι; Ο Σταμάτης δεν υπήρξε υπουργός! Ήταν εργάτης! Δούλευε από 12 ετών…. “.

Και πρόσθεσε: «Με συλλάβατε, παρουσία του παιδιού μου, παραβιάσατε το άσυλό μου! Θα έχετε πρόβλημα εάν δεν συμπληρώσετε αυτό (σ.σ προσκομμίζοντας στην έδρα ένα χαρτί…που αφορά -σύμφωνα με τους δικηγόρους- την πρώτη κατοικία, η οποία δεν μπορεί να δημευθεί)».

Πρόεδρος (προς την γραμματέα): Σημειώστε τις απειλές της κατηγορουμένης.

Σταμάτη: Εγώ έχω δεχθεί απειλές, και αυτές θα ειπωθούν.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις