Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

“Όχι” του ΣτΕ στην έκδοση διαβατηρίου για σύζυγο γνωστού επιχειρηματία, που εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών

ΣτΕ
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

«Όχι» από το Συμβούλιο της Επικρατείας στη σύζυγο γνωστού επιχειρηματία, εμπλεκόμενου στις υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, για την έκδοση διαβατηρίου.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του επιχειρηματία είχε προσφύγει ζητώντας να ανασταλεί η άρνηση της ΕΛ.ΑΣ. να της εκδώσει διαβατήριο λόγω της εμπλοκής της σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην κοσμική Αθήνα. Στην 50χρονη σύζυγο δεν χορηγήθηκε διαβατήριο, λόγω της κακουργηματικής κατηγορίας που αντιμετωπίζει για διακίνηση και αγορά ναρκωτικών ουσιών κατ΄ εξακολούθηση, στην υπόθεση με το κύκλωμα ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ζητούσε να εκδώσει διαβατήριο για να ταξιδέψει μέχρι το Μαϊάμι και να επισκεφθεί τον 19χρονο γιο της, που σπουδάζει εκεί. Σήμερα, το Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε το αίτημα αναστολής της 50χρόνης, κρίνοντας κατά πρώτον ότι εάν της χορηγηθεί αναστολή, αυτό μεταφράζεται ότι το δικαστήριο υποκαθιστά την ΕΛ.ΑΣ. και κατά δεύτερον η αίτηση ακύρωσής της «δεν είναι προδήλως βάσιμη», με άλλα λόγια δεν αναμένεται να ευδοκιμήσει.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις