Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Παγκράτι: Σε κρίσιμη κατάσταση η 84χρονη που βασανίστηκε από ληστές

Παγκράτι: Σε κρίσιμη κατάσταση η 84χρονη που βασανίστηκε από ληστές

“Σακατεμένη” η 84χρονη που βασανίστηκε από ληστές στο σπίτι της στο Παγκράτι.
Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε κλινική.
Τι αναφέρουν οι γιατροί για τα τραύματά της.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 84χρονη συνταξιούχος δικαστικός που βασανίστηκε και ξυλοκοπήθηκε από ληστές μέσα στο σπίτι της στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται, η άτυχη ηλικιωμένη υπεβλήθη σε διαγνωστικό απεικονιστικό έλεγχο και εκτιμήθηκε η κατάστασή της από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στο δεξιό κάτω ημιθωράκιο συντριπτικό κάταγμα στον δεξιό βραχίωνα, αίματα και μώλωπες σε όλο το σώμα και το προσωπο.

Η 84χρονη έχει τις αισθήσεις της και υποφέρει από τους πόνους, ενώ δίπλα της βρίσκεται η οικογένειά της. Νοσηλεέυεται σε θάλαμο αυξημένης παρακολούθησης.

Την βασάνιζαν επί 3 ώρες!

Η ηλικιωμένη και ανυπεράσπιστη γυναίκα μαρτύρησε στα χέρια τους αφού σύμφωνα με πληροφορίες, έμειναν εκεί πάνω από 3 ώρες και την ξυλοκόπησαν άγρια!

Και αυτό το περιστατικό, γίνεται λίγες ημέρες μετά την άγρια δολοφονία ενός 85χρονου στο σπίτι του στα Σεπόλια!\

“Την γρονθοκόπησαν σε πρόσωπο,χέρια και στα πλευρά”

Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Alpha γειτόνισσα της ηλικιωμένης, η γυναίκα πήγε να τους δώσει την τσάντα της όταν αυτοί της ζήτησαν χρήματα. Ωστόσο φαίνεται πως το περιεχόμενο δεν τους ικανοποίησε, και άρχισαν να την ξυλοκοπούν!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις