Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παλαιοκώστας: Ίχνη του “Φαντομά” εκτός Ελλάδας – Η πλαστική εγχείρηση και το ανθρωποκυνηγητό

Παλαιοκώστας: Ίχνη του “Φαντομά” εκτός Ελλάδας – Η πλαστική εγχείρηση και το ανθρωποκυνηγητό

– Σε χώρα των Βαλκανίων μένει εδώ και μήνες ο Βασίλης Παλαιοκώστας
– Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία και ετοιμάζουν επέμβαση
– Έκανε πλαστική εγχείρηση για να κρύψει την ταυτότητά του
– Πληροφορίες στα χέρια των αστυνομικών για το που βρίσκεται
– Μένει μαζί με τη σύντροφο και το παιδί τους

Ίχνη του νούμερο ένα Έλληνα καταζητούμενου, Βασίλη Παλαιοκώστα, φέρεται να εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ σε χώρα της Βαλκανικής Χερσονήσου.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι Αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για τον δραπέτη, φαίνεται πως τελευταία έχουν στα χέρια τους σοβαρές ενδείξεις για το που μπορεί να κρύβεται ο Έλληνας “Φαντομάς”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αστυνομικοί Ειδικών Υπηρεσιών που έχουν αναλάβει το έργο εντοπισμού του Έλληνα “φαντομά”, εδώ και μήνες είχαν πληροφορίες πως ο Παλαιοκώστας είχε διαφύγει στο εξωτερικό, έπειτα μάλιστα από την επιτυχημένη επέμβαση πλαστικής που είχε κάνει στο πρόσωπο του, προκειμένου να αλλάξει τα χαρακτηριστικά του.

Η πλαστική και η διαφυγή στο εξωτερικό

Αυτή του όμως η αλλαγή δεν έμεινε για πολύ κρυφή από τα “αυτιά” και τα “μάτια” των Αρχών, καθώς τον Οκτώβριο του 2013, κάμερα καφετερίας της Εθνικής Οδού, συνέλαβε των δραπέτη να παραγγέλνει καφέ και φαγητό. Αυτές οι φωτογραφίες έφθασαν στα χέρια τις Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, με αποτέλεσμα το νέο πρόσωπο του “Φαντομά” να αποκαλυφθεί.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη η ΕΛ.ΑΣ, αφού πρώτα εξασφάλισε την βασιμότητα της πληροφορίας που ήθελε τον Παλαιοκώστα να έχει διαφύγει από την χώρα, ενεργοποίησε το πληροφοριακό “δίκτυο” που διαθέτουν οι Ελληνικές Αρχές στην Βαλκανική Χερσόνησο, προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη του νούμερο ένα καταζητούμενου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφορήσεις, αυτό το “δίκτυο” εντόπισε τελικά ίχνη του δραπέτη, σε κράτος της Βαλκανικής Χερσονήσου και μάλιστα εκτιμάται πως στην ίδια χώρα βρίσκεται και η σύντροφος του Παλαιοκώστα μαζί με το παιδί τους.

Παράλληλα η απόρρητη πληροφορία που διαβιβάστηκε στις ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, κάνει λόγο ακόμα και για νέα ενδεχόμενη πλαστική εγχείριση που έχει κάνει ο Έλληνας “Φαντομάς”, έπειτα από την αποκάλυψη της πρώτης εγχειρίσεις αλλαγής χαρακτηριστικών, στο πρόσωπο του.

Πλέον η ομάδα των ερευνητών που ασχολείται με τον εντοπισμό και την σύλληψη του Βασίλη Παλαιοκώστα, πραγματοποιεί ενέργειες διασταυρώσεις της πληροφορίας περί ιχνών του επικηρυγμένου έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ δραπέτη, ώστε να ενεργήσουν σε δεύτερο στάδιο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η επόμενη κίνηση των Αρχών είναι η ενημερώσει των εκεί αστυνομικών Αρχών για την ύπαρξη του φυγά, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και η αποστολή κλιμακίου, προκειμένου να συνδράμουν τους συναδέλφους τους για την σύλληψη του νούμερο ένα Έλληνα καταζητούμενου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις